משט לזכר אורן יהושע

hagitoz

New member
משט לזכר אורן יהושע

הי, למי שלא הכיר אורן יהושע היה אחד מהגולשים הטובים בארץ ( גולש קייט, גלים, רוח) אשר נהרג בתאונת מצנח רחיפה במאי 2003. אותי באופן אישי אורן יהושע אימן בגלישת קייט לפני שנסעתי לסבב בעולם וקשה לי לכתוב עד כמה אורן היה שייך להצלחה שלי באותה השנה. לאורן היו ועדיין יש הרבה חברים מכל הארץ שלא רוצים לשכוח ולכן הוחלט מידי שנה לארגן משט לזכרו. שנה שעברה היה המשט הראשון שאורגן לזכרו וזכור לכולנו כמשט יוצא מן הכלל וההרגשה הייתה כאילו אורן נמצא מעלינו והוא זה שגרם לאותו יום להצליח מבחינת תנאי הרוח והגלים שהיו מושלמים. עברה כמעט שנה והשנה מתוכנן המשט לתאריכים 15-22 באפריל (פסח) לפי צפי של רוח... המשט יתבצע במתכונת של השנה שעברה ,כלומר ממרכז הגלישה בהרצליה (החוף שמתחת לחנות) ועד לחוף אורן (גיפים) היוצא בין בת ים לראשון לציון. עדכונים נוספים בהמשך... בינתיים כל מי שמתכנן להגיע שירשום כדי שנוכל לדעת את כמות הגולשים ולהיערך בהתאם. ( בשנה שעברה השתתפו בערך 40 גולשים והשנה המטרה היא להכפיל את הכמות!!!) מקווים לראות את כל גולשי הקייט, תודה רבה חגית עוז

oryamn

New member
מתאים למתחילים?

המשט מתאים גם למתחילים? אפשר להצתרף עם גלשן רוח?

hagitoz

New member
תשובה ל - oryamn

הי, המשט כמובן לכל אחד מכל תחום ימי אשר יכול להצטרף (גלשן רוח, קייטסרפינג, מפרשיות וכו') גם גלשן גלים זה בסדר אבל רק אם תחכו כשנגיע לסיום המשט ותגלשו בחוף אורן ששם אנו נסיים את המשט. לגבי רמה אשר דרושה למשט, כמובן שצריך לדעת לגלוש טוב כי בכל זאת זה משט שאורך כשעתיים ודרושה מיומנות כלשהיא , גולש שבלי ניסיון ולא בטוח שלא יצטרף למשט וכל הנ"ל מבחינה בטיחותית כמובן. מקווה מאוד שכמה שיותר גולשים יגיעו :) תודה רבה לכולכם חגית עוז

oryamn

New member
תודה על התשובה

אני כניראה יצתרף עם גלשן רוח (בתקווה שתיהייה מספיק רוח)

natyh

New member
לגלשן רוח מתאימה כל רוח

לקייט יש בעיה ברוח חלשה . אני אולי אגיע .

oryamn

New member
תלוי איזה גלשן...

יש לי גלשן יחסית קטן (70 ומשהו ליטר) אז אני צריך יותר רוח מכל קייט גדול... בקיצור, אני מקווה שתהייה מספיק רוח שכולם יהיו מרוצים

למעלה