משיבון פנימי ל- 6680

roee45

New member
משיבון פנימי ל- 6680

רבותי, יש תוכנה מגניבה למשיבון פנימי עבור nokia 6680. יותר לא צריך לחייג על מנת לשמוע הודעות. ניתן להוריד בתשלום כמובן מ- symbiangear.com בהצלחה

Gal K

New member
לשנות סיומת לRAR

אחלה תוכנה, אני משתמש בה. גל.

קישור להורדת Smart Answer

התקנתי אותה לפני יומיים (דמו ל-15 יום, 10$ לרכישה לאחר מכן), והיא מאוד נחמדה. הבעיה היחידה היא שיש תכונה פנימית של המכשיר 6680 שכשמוקלטת שיחה אז מדי מס' שניות נשמע "ביפ" שיכול לבלבל את המתקשרים כאילו נגמר זמן הקלטת ההודעה. אפשר להקליט בה פתיח אישי, לקבוע אחרי כמה זמן המשיבון יענה, מה הזמן המירבי להודעות ואולי עוד דברים שאני עוד לא יודע. לדעתי שילוב טוב יהיה לקבוע את הזמן של המשיבון לענות אוטומטית ככזה שיהיה קצת יותר מהר מזה של המשיבון ברשת. ככה כל עוד המכשיר זמין אז ההודעות ישמרו בו, וכשהמכשיר לא זמין אז עדיין יישמרו הודעות אבל ברשת. רן.

lirantal

New member
יש מצב למסנגר?

כשמדובר במערכת הפעלה מזוג symbian, יש אפשרות להריץ שם תוכנות מסרים כמו מסנג'ר ICQ וכו'? אני רואה פה שאנשים מדברים על 6680 והרצת VNC CLIENT או SSH עליו... סלחו לי אבל זה נראה קצת הזוי :) איך שולטים? עם המקשים של המקדלת? תודה

A B N

New member
בקשר לתוכנה

התקנתי אותה וכיוונתי את הזמן שבו היא תפעיל את המענה העצמי. הבעיה היא שבין הזמן שבו היא עונה למתקשר לבין הזמן שבו היא מנתקת את המיקרופון ושמיעה את הפתיח הקולי, היא נותנת למתקשר לשמוע את מי שמדבר ליד הטלפון (ברגישות גבוהה מאוד).. יש לזה פיתרון?

למעלה