משיהו היה במלון אגמים אילת

ה דרומי

New member
אם ילדים או בלי ילדים בלי לקחת חדר

על המים אבל לא בפינה . אם ילדים קטנים עדיף בקומות העליונות יותר.

batb21

New member
אני הייתי

לא הייתי בחדר על המים, אבל זה לא גרע בכלום מההנאה שלנו. מלון מקסים!!! אתם תהנו שם מאד. אין לי ספק שאני עוד יחזור אליו...

מה הסיפור בחדר על המים?

חשבתי לעצמי שאולי אני יתעורר לקול צרחות הבריכה וכל מיני הפעלות שעושים בבריכה על הבוקר..... זוועה. בגלל זה אני קצת מתלבטת. דרך אגב מדובר בחדר לזוג.

שמר2

New member
אין הפעלות וצרחות

אין פעילות בידור במלון ובאופן כללי יש בו מעט ילדים.

ה דרומי

New member
מסביב יש {"תעלה"} שעוברת סביב

החדרים על המים מהחדר יש מרפסת שני מיטות שיזוף אפשר להכנס ישר למים וחזרה לחדר וזה אפילו לפני שמגיעים לבריכה המרכזית שגם בשביל להגיע צריך לצאת מהמים ולעבור גשר הקיצור רוצים שקט קחו את הקומה השלישית{3} רוצים חדר מרפסת ומים ליד קחו את חדרי המים נגיד תזמינו חדר על המים ולא יראה לכם אז תבקשו לעלות לקומות הגבוהות יותר. אם לא מנסים לא יודעים.
ד"א אהבתי את האוכל אצלהם. בוקר ולקחנו גם א.ערב. לא חיבים אבל מי שרוצה.

guyjo

New member
אני הייתי במלון לפני חודשיים

והיה פשוט מצוין! זה מלון שכל תכליתו לגרום לך לרבוץ מסביב לבריכה. יש מזרונים וערסלים וכסאות נוח וכל מה שצריך. אנחנו היינו שני לילות בחדר רגיל ובלילה השלישי שדרגנו לחדר על המים. הקטע הוא שהמלון בנוי כך שכל חדרי הקומה הראשונה (מתוך 3, אם אני לא טועה) מחוברים במין תעלה כזו, ואפשר לגשת לבריכה ממש מהחדר (יש מפתח למרפסת, אל חשש). זה כיף אדיר, כי יש מרפסת עם מיטות נוח והכל מסביב פורח. אין במלון הפעלות של צוות הווי ובידור - אז אין צרחות מהבריכה, רק זולא. אה, והחסרון (אולי) היחיד של המלון הוא שהוא מרוחק מחוף הים וממרכז העיר (דהיינו, הקניון), אם יש מישהו שזה חשוב לו.

למעלה