משיהו מתגייס ב 1.8??????????

מישהו1

New member
משיהו מתגייס ב 1.8??????????

תגידו יש עוד מישהו שמתגייס ב - 1.8.2001??? עד עכשיו לא שמעתי על אף אחד! אז מי שמתגייס בתאריך הזה או מכיר מישהו שמתגייס באותו יום אז תשאירו הודעה!!!! לאיפה בכלל מיועדים המתגייסים באותו יום?!

מישהו1

New member
לא יכול להיות!

מג"ב זה חייל שאליו הולכים רק מי שביקש ורוצה כלומר זהו חייל התנדבותי בניגוד לשיריון ותוחנים למשל שלשם הצבא יכול לשלוח אותך בניגוד לרצונך! בגלל זה לא יכול להיות יום של גיוס למגב וחוץ מזה אני בכלל לא בחרתי מגב בשאלון שלי! אז לא יכול להיות!

amit s

New member
מה אתה אומר.......

קודם כל מג"ב זה לא חייל התנדבותי!!!!!!! איך הגעת למסקנה המוטמטמת הזאת???? ואני מאחל לך בהצלחה במג"ב כי לשם אתה הולך וזה בדוק במיליון אחוז. גם אני הולך למג"ב אבל 5 ימים אחריך, זה לא התאריך של מג"ב אבל אני לא מתפנה!!!!!!!

מישהו1

New member
לא! מה אתה אומר...

ואני לא יודע מאיפה אתה מביא את הרעיונות האלא שלך! מגב וזה לפי מקורות צבאיים בדוקים ומוסמכים זה חיל התנדבותי !!!!! הצבא לא וממש לא יכול לשלוח אותי למג"ב אם לא ביקשתי!!!! וזה בדוק במאה אחוזים רק אם אתה אולי רשמת מג"ב בשאלון שלך אז אולי כן ישלחו אותך לשם. אבל אם לא רשמת את זה בכלל בעדיפיות שלך אז אתה ממש לא הולך לשם! רק תותחנים שיריון וכו הם חיילות שאליהם אפשר לשלוח אותך בלי שתרצה! וזה ממש בדוק ותשאל את מי שאתה רוצה!!!! תודה ושלום רב! ושוב.... מי עוד מתגייס בתאריך הזה שיצור קשר!!!

benayun

New member
יש לך טעות

אחי קודם כל מג"ב זה לא שייך לצה"ל וזה לא יכול להיות חיל התנדבותי. אין כזה דבר חיל התנדבותי הצבא יכול לשלוח אותך לאיפה שהוא מוצא לנכון לשלוח לשם חיילים תבין. זה לא קשור אם כן רשמת או לא פשוט אם רשמת את זה בשאלון אז יש לך עדיפות וסיכוי אולי גדול יותר אבל שלא תטעה זה לא חיל התנדבותי. יש בצה"ל יחידות התנדבות כגון מטכ"ל שייטת דובדבן וכדומה. בכל מקרה בהצלחה!

after1@after

New member
מג"ב זה לא חיל התנדבותי...

וגם גולני-גבעתי-נחל זה לא... הדבר היחיד שזה לא התנדבותי ו99 אחוז שלא ישימו אותך זה נ"מ בגלל שזו יחידה קטנה שחצי מדינה מסמנת אותה בעדיפויות ואין מקום לרוב

מישהו1

New member
ומשהו שמע על?

מישהו שמע על מישהו שמתגייס באותו יום?!!!!!!!!??????????

מישהו1

New member
מי שמתגייס ב1.8 או שמע על משהו...

מי שמתגייס ב 1.8.01 או שמע או מכיר מישהו כזה אז שיצור קשר באיי בסי קיו: 97574286

למעלה