משיהו קרא בעיתון של יום שישי

RedStorm

New member
משיהו קרא בעיתון של יום שישי

על הקונספירציה של אדם אחד בשם.......אמממ שכחתי אני אנסה להיזכר ש...מאמין שפרס והשבכ תיכננו את רצח רבין וזו העבודה שלו , להסתובב בעולם ולהרצות על התאורייה הזו הוא טוען שיש לו הוכחות והביאו גם מדען שחקר את דף השיר עם הדם של רבין וטען שהוא מזוייף הייתה על זה כתבה ענקית ב 7 ימים...מוזר שבהקידשו על זה כל כך הרבה דפים

IC4

New member
וווייי תובנה חסרת תבונה שעלתה לראשי

בעת קריאתך נניח והוא צודק אז מה ? :) אז פאקינג מה כבר אפשר לעשות ? מה שקרה, קרה, להשפיע על איך שבעתיד יסתכלו על ההיסטוריה לא ישנה את ההיסטוריה עצמה ולמען האמת , גם לא את העתיד because מה כבר אפשר לעשות

rshilkrot

New member
וואו וואו איזו תפנית!!

רגע רגע - אז אולי כל הקונספירציות האלו שאנחנו טוחנים אותן כל היום והליל פשוט חסרות משמעות - כי אין לנו מה לעשות בנידון?! יודע מה, סבבה. אני הולך לשבת על איזה כוס טקליה סנרייז על חוף בבאלי... ANYONE?.... טוב. יותר טקילה בשבילי.

IC4

New member
מה חוצפן ! אני גם רוצה טקילה!!!!

למה לא להתחשב :( מי ששותה לבד, משתין לבד וחוץ מזה אמרתי תובנה חסרת תבונה :) טקילה נשמע טוב

rshilkrot

New member
Ignorance Is Bliss

המוטו שלי, וגם, המשפט האולטמטיבי לסכסוך הזה - כמה שתדע פחות ככה החיים שלך יהיו יותר מאושרים.

TomerZimmermann

New member
טקילה עליכם, השאר עליי..../images/Emo8.gif

אתם מביאים טקילה, אני מספק בית עם טלוזיה 50 אינץ ומערכת סראונד ודיסק דיוידי של מטריקס... מה דעתכם?!

IC4

New member
דעתנו שאתה סנוב עשיר :)

תחשוב על זה מאשימים אותי שאני מעלים עין מכל הקונספירציות האכזריות ,שאנשים מנצלים אנשים אחרים אתה יש לך טלויזיה חמישים אינץ´ וכל ילד רביעי בישראל מוגדר כעני :) מה שכן, הכלבה שלך היא הכלבה הכי מתוקה שקיימת בעצם השניה , כי היא מסריחה :)

TomerZimmermann

New member
מה זה?!

הכלבה השנייה הכי חמודה? מי יותר חמודה ממנה?? ורק אל תעז להגיד ג´ולי...

IC4

New member
אוקיי אוקיי ג´ולי ובקי ביחד מקום #1

כי הכלבה שלך מסריחה ומשירה שערות אבל ג´ולי נראית כמו סמרטוט אחרי שהם מספרים אותה והיא גם הכלבה הכי טיפשה בעולם (תוצאה מגידול בבית הספציפי שהיא חונכה בו)

למעלה