"משיח לא בא, משיח גם לא מטלפן"

ענת1986

New member
"משיח לא בא, משיח גם לא מטלפן"

מה דעתכם על הביצוע של ברי סחרוף ומוקי לשיר
אני זוכרת שכשיצא הקאבר לרדיו- לא התלהבתי בכלל. לאחר הרבה שמיעות, החלטתי שזה דווקא חידוש נחמד. המקצב, הקול של ברי (שדי רדום פה), הקטעים עם מוקי- כולם טובים, אבל אין על הגירסה המקורית של חנוך. היא יותר טובה בסופו של דבר.

Kodak997

New member
לדעתי

פשוט לקחו את אחד השירים הטובים של שלום, והרסו אותו לגמרי. מה זה?? שמעתי את זה וחטפתי שוק במקום כל האנרגיות של השיר המקורי, קיבלנו שיר איטי עייף ומעייף..
לא אהבתי.

Superchen

New member
לדעתי...

הם הרסו את השיר. השיר בביצוע של שלום הוא בגדר יצירת מופת, שיר גאוני, מקצב מושלם. ברי ומוקי לדעתי עשו רק רע לשיר... זו אמנם גירסה יותר קליטה, אבל נראה לי שדווקא השירים הכי לא קליטים הם השירים הכי הכי טובים. ואגב, אני חן, ואני חדשה, והמון ברכות על פתיחת הפורום
, שיהיה בהצלחה

Kodak997

New member
היי חן

דווקא הגרסה המקורית לדעתי הרבה יותר קליטה. אבל שנינו מסכימים שהגרסה החדשה הרסה את השיר..

paris2

New member
אני מצטרפת

לדעתכם...אכן עם כל הכבוד לברי סחרוף שגם אותו אני מאוד אוהבת אי אפשר לקחת שיר כמו משיח שבכל הופעה חיה מטריף את הקהל ולהפוך אותו למשעמם..כן כן כל פעם ששמים אותו ברדיו אני נאלצת להעביר תחנה עקב עצבים חלשים..

../images/Emo45.gif

מסכימה עם המסכימים... מחכים למשיח הוא יצירת מופת... הרסו קצת, חבל... ואני שיר, גם חדשה...

cobainos

New member
אל תרביצו לי...

הביצוע של שלום הרבה הרבה יותר טוב אבל הביצוע הזה לא נועד להיות יפה,אלא לשים דגש ולהפוך את השיר ליותר היסטרי ויותר פסימי...מעין ביצוע ציני,הקטעים של מוקי כאילו מביעים הלם וברי כאילו ציני ומשלים העובדות... כמו השמאל בארץ

אהבתי יותר את הביצוע המקורי.

בחידוש של סחרוף ומוקי אין את האנרגיות העצומות שיש בביצוע של שלום חנוך, וגם הקצב האיטי למדי קצת מרדים ולא סוחף כמו המקורי

למעלה