משיט 30 באופן עצמאי

DOV KOTEV

New member
משיט 30 באופן עצמאי

לכל השוחים בשלולית הפורום, האם למשהו יש ניסיון בהכנה לבחינות משיט 30 באופן עצמאי (ללא בי"ס) ? האם משהו יכול להמליץ על ספרות מקצועית ללימודי משיט 30? מהו תהליך ההכרה בהסמכות חיל הים בועדת חריגים? האם יש למשהו ניסיון ברכישת ציוד דרך אתרי אינטרנט בחו"ל ? (אתרים מומלצים?) תודה על העזרה, DOV KOTEV (בהצלחה לבתיה ו - lizard, אחלה פורום)

lizard

New member
השאלה היא אם יש לך נסיון.

את התאוריה אני חושב שאפשר ללמוד לבד. אם היה לי יותר נסיון היתי עושה את זה ככה. מה שכן צריך לברר את הפרוצדורה איך ניגשים למבחנים. את המעשי תיהיה חייב לעשות בבבית ספר כלשהו. איזה הסמכות מחיל הים יש לך ? בקשר לקנות ציוד מחו"ל,זה לדעתי כמו כל רכישה אחרת. רק שאולי יותר יקר בייחוד אם אתה קונה מוצרי פירזול (משקל ונפח). בהצלחה מיכה

arik2000

New member
תשובות לדב

הרבה שאלות יש לך אז ננסה לענות אחת אחת הכנה לבחינות משיט -יש ספרים על כל נושא נילמד במו ימאות ,מכונאות או ניווט ניתן להשיג את הספרים בבתי הספר או אולי בחנות "ימית" השאלה איך אתה מתמודד עם החומר וכמה תבין מתוך הספרים אולם הכי חשוב זה להשיג דוגמאות של הבחינות שהיו . הסמכהשל חיל הים_לפי מיטב ידיעתי אם עשית קורס חובלים אז יש לך אופציה לפנות למשרד התחבורה ולבקש שיכירו לך בזה ,אולי אפילו יוותרו על הבחינה המעשית ,שווה לנסות. לגבי קניה דרך האינטרנט ידוע לי שווסט מרינה מבצעת ללא בעיות את הקניה שלך ושולחת את הציוד לארץ תוך ימים ספורים ניתן אגב לבצע רכישה בכל חנות וירטואלית ולהזמין את המשלוח לארץ בעצמך דרך פדקס והם מטפלים בכל הכרוך ללא בעיות . נקווה שעניתי על מרבית שאלותיך ועם יש עוד אולי יעזרו גם אחרים בפורום

למעלה