משיכה בלתי מוסברת....

DoVsHaNiT

New member
משיכה בלתי מוסברת....

כן כן יש לי משיכה בלתי מוסברת לתימנים.... ולא תגידו אחד, שניים כ-ו-ל-ם [בעצם חוץ מאחד :)] תימנים. בנים כבנות - חברים כחברות. כל חבר שהיה לי מהראשון עד לאחרון תימני... ממש מוזרה המשיכה הזו... בכל מקרה ילדים וילדות - ברצוני לספר לכם על מומי. כן כן - מומי בכבודו ובעצמו. תימני [ככולם] ידיד נפש שלי - כמו האח הגדול שאף פעם לא היה לי [מה אני אעשה אבא רצה ואמא לא :)]. הכרנו בכיתה י``ב - בחישוב מהיר דרך המוח הכ``כ לא מתמטי שלי אנחנו מכירים כבר חמש שנים...[ואיי כבר עברו חמש שנים!?] והתחלנו את דרכנו ביחד בתור זוג. כן נו חבר וחברה... בכל מקרה העניינים התפתחו, שינויים קרו, ובסופו של דבר נשארנו ידידי נפש. וזה מצחיק, כי תמיד כששמעתי סיפורים על ידידי נפש של אנשים התמונה שעלתה לי בראש [גם אם הוא לא מתמטי הוא שירטט לו תמונה קטנה :)], היא של שני אנשים שכל הזמן אחד בתחת של השני, במובן הטוב כמובן דהיינו - כל הזמן מדברים - כל הזמן נפגשים - כל הזמן ביחד. מסתבר שהתמונה שונה במקצת. לאורך חמש שנות הכרותי עם מומי היו תקופות יותר אנטנסיביות של טלפונים, פגישות וכו`, והיו פחות שבקושי נפגשנו - פעם ב.. טלפון, אבל ידידי נפש הם מין חיה מוזרה שכזו... לא משנה כמה זמן עבר תמיד תמיד כשאנחנו מדברים זה כאילו לעולם לא הפסקנו לדבר... מומי נשמה תימנייה יקרה שלי :} אוהבת אותך מלאןןןןןן.

למעלה