משיכה הדדית בין המזכירה לבוס

גון26

New member
משיכה הדדית בין המזכירה לבוס

שלום לכולם, אבי הוא בעל מפעל ואני עובד איתו כבר למעלה מ שלוש שנים, כאשר התחלתי קיבלתי לעבודה מזכירה, היו בינינו יחסי עבודה נטו עד אשר היא חזרה מחופשת לידה,אומנם נמשכתי אליה תמיד אך לא הקרנתי זאת כלפי חוץ. לאחר חזרתה מהחופשה הבנתי שגם היא מרגישה משהו,פתחנו את הדברים באופן הכי חברי ופתוח שאפשר. בזמן שההינו לבד במשרד עשינו דברים אך פחדנו להתקדם עם הדרים יותר היות ששנינו בעלי משפחות. אני לא חושב שאנחנו מתאימים ומאוהבים אלא רק נמשכים אחד אל השני בט-יר-ו-ף! לאחרונה החלטנו ביחד שהיות שאנו לא רוצים לעשות מהלכים דרסתיים בחיינו ואנו לא מעוניניים להפוך עולמות עכשיו אז כדאי שנצנן את ההתלהבות, א לאחרונה זה מאוד קשה לי,אני חושב עליה בזמן סקס עם אשתי ובלילות.... מה אני עושה אני ממש רוצה לקדם איתה דברים,אך מצד שני לא רוצה להרוס את המשפחה...

כדאי

שתתרכז באישתך, שבה אני מקווה אתה כן מאוהב. ותעבדו ביחד על היחסים שלכם. ואם אתה לא יכל לעמוד בפניה של המזכירה, אז אני מציעה לך לפטר אותה. רחוק מהעין רחוק מהלב. אתה בעל ואבא. קח אחריות על המשפחה שלך. תעבוד על שיפור היחסים בבית ולא בחוץ.

למה את מייעצת לו לעבור על החוק?

אם הוא מפטר אותה בגלל הסיבה הזאת הוא יכול להתבע על הטרדה מינית. אמנם היחסים היו מרצון, אך שימוש כוחו כבוס לרעה בסיום היחסים בהחלט נופל בקטגוריה.

אני

לא מתכוונת להתווכח איתך. גם אם יש שיראו את הפיטורין כעבירה על החוק (כמוך), הרי ערך שימור שתי המשפחות גדול בעיני פי כמה וכמה. העולם לא תמיד ורוד. אין תמיד שחור ולבן, יש גם שטחים אפורים שבהם נדרשת החלטה לכאן או לכאן. במאזן הסופי חשוב לקחת את מה שנחשב כיותר חשוב ומהותי. במיוחד שברור שהמשיכה ביניהם חזקה, והדרך למימושה קצרה.

בעיני-זה לא ויכוח-אלא דיון ../images/Emo13.gif

ואיזה מקום מתאים יותר לדיון מאשר פורום? אני מסכימה איתך לחלוטין שערך שימור שתי המשפחות הוא גבוה מאוד, אבל כאן יש שני אנשים בוגרים ששיתפו פעולה מרצונם החופשי ואין סיבה בעולם, שהבחורה תפוטר ממקום עבודתה, במיוחד בתקופה כזאת בשוק העבודה, רק בגלל ש"קשה להם" לשלוט על עצמם. מדובר בשני מבוגרים. בין הקיצוניות של מימוש הרומן לקיצוניות של להשליך את המזכירה החוצה-יש איזור ביניים. למשל, להעביר אותה לתפקיד אחר במפעל אם אפשר, שלא יפגע בשכרה או זכויותיה, למשל להשיג לה עבודה אחרת דרך קשרים. יש אפשרויות נוספות לפני שהוא מפטר אותה ועובר על החוק תוך כדי, רק מפני שהוא לא מבוגר אחראי מספיק ע"מ לשלוט ביצרים שלו. אגב, אני ממש לא טוענת שהוא כזה, אלא מתייחסת למה שכתבת.

ולמה בדיוק את מציעה לו לפטר אותה

ולא להתפטר בעצמו? המפעל של אביו ולא שלו, הוא לא צריך לסגור את המפעל, רק למצוא לעצמו עבודה אחרת. אז למה לפטר אותה בעצם?

bonbonit19

New member
אני רק אומרת

שגם לה זה יהיה הכי טוב ..כי לפי מה שניראה גם היא לא ממש חושבת דרך הראש.אם קיימת ביניהם משיכה.וגם אומץ כזה בכדי לממש את זה.אז זה רק שאלה של זמן עד שהם ימעדו.ויש פיתרון אחד כניראה,כי לא ניראה לי שהבחור יתפטר..וזה בעצם דוקא רעיון לא רע!

ואם הוא לא היה הבוס שלה?

ואם הם היו פשוט עמיתים לעבודה ולאף אחד מהם לא היה הכח לפטר את השני, אז מה הייתן מציעות לו? מן הסתם להתפטר, לא? לפטר את העובדת הוא ניצול לרעה של הכח שיש לו.

החוק נתון לפרשנות וזה גם היעוץ שהוא יקבל

מעו"ד ישר. אבל אני מסכימה שאם החליט לפטר אותה כדאי שיעזר בעו"ד, כי אם יש לה שכל היא תתבע וגם תנצח.

bonbonit19

New member
אז מה עדיף שמשפחה תתפרק פה?

לפעמים לדעתי צריך לעשות מהלך קיצוני.כדי לא להגיע למצב קיצוני עוד יותר.זה לא נראה לי בכלל לעיניין שכל יום היא תעבור לו מול העיניים,ושהוא יפחד לא להישבר.אישתו זה כל מה שאמור להיות לו חשוב,וכל השאר זה הבל הבלים!

אז הוא יפטר אותי, וימצא מישהו אחרת

אם הוא חושב דרך הביצים ולא דרך הראש הוא לא יפסיק פתאום, פשוט זה יעבור למישהי אחרת. שיטפל בזוגיות שלו במקום לפטר אמהות לתינוקות בזמן מיתון.

למעלה