משיכה והדברים שבניהם...

Stripperella

New member
משיכה והדברים שבניהם...../images/Emo66.gif

אני לא יודעת אם כבר שאלו פה את זה.... אז אני אנסה....
אוקיי....אז בנים מה מושך אותכם במראה של בחורה? וגם מה מושך אותכם מבחינת האופי? וגם בנות מה מושך אותכם אצל הבנים? במראה ובאופי...

flowers girl

New member
ממ..

מראה
עיניים, שיער, ואח"כ בטן ושרירי בטן וזה
אופי
רגישות {אבל לא יתר}, רומנטי, איכשהו לפחות קצת חרמן {חחח..
}, ו..זהו לא יודעת
אה ולא ערס
נחמד כזה

תשובתי../images/Emo80.gif

מראה
עיינים. אופי
ציניות, שנינות, חוכמה... אויי זה עושה לי את זה

Stripperella

New member
אממ..אני אענה לעצמי..

מראה
עיניים!!! אין הדבר הראשון עיניים אחר כך שירים אבל לא יותר מידי קצת .... אופי
אממ....חוש הומור בטוח! שיהיה נחמד, רחב אופקים..אממ..ושיראה אהבה ואכפתיות... אחרי זה הוא יעבור ת'מבחן של הלב שלי...

pain is MY love

New member
אז ככה...

במראה
מבט חם בעיניים (כן אני מדברת על מבט ולא על צבע עיניים...) ואני גם חולה על השקע הזה שיש לבנים באגן... השריר הזה שמחבר בין הבטן לרגל.... זה פשוט הדבר הכי סקסי שקיים!!
ובאופי
הכי חשוב לי שאפשר יהיה לנהל עם הבחור שיחה עמוקה על החיים- אינטיליגנציה זה שם המשחק!

TheWhiteTigris

New member
שאלה קצת מעפנה...

כי אי אפשר "לתכנן" את בת הזוג... חוץ מזה, ראיתי שבחיים דברים כאלה לא הולכים כמו שתוכנן אז אני פשוט זורם, בלי דרישות על ההתחלה (הדרישות והתחקיר יבואו כמובן בהמשך).

Stripperella

New member
אממ....

יכול להיות שהשאלה באמת מעפנה...אבל לא התכוונתי שתגיד ככה יהיה הבת זוג שלי כי אם הוא לא ככה אין מה לדבר...ממש לא! פשוט תגיד מה מושך אותך בנות... למשל הכרת מישהי ויש לה רגישות (נגיד..אני לא יודעת למה אתה נמשך) שאתה ממש נמשך לזה....

TheWhiteTigris

New member
הבנתי את הכוונה

אבל שוב, הבעיה היא, שאין אפשרות לקבל את כל התכונות והיופי שאני רוצה. זה מה שנקרא להתפשר. לדעת לקבל שהאישה לא מיוצרת כמו שאני רוצה, או שחסרות לה כמה תכונות שאני אוהב. חוץ מזה, יש כל מיני שילובים של תכונות אופי ויופי, שחבל לנסות לתכנן, אלא פשוט לזרום עם זה. יכלתי להגיד לדוגמא, שאני רוצה שהאישה תהיה בלונדינית, עם שדיים מופצצים, עיניים כחולות, גיזרה דקיקה ותחת קטן. אבל בואי נהיה ריאלים. גם מושלם לא קיים, וגם מי אמר שלא תהיה שחורדינית שתהיה אפילו יותר יפה ממנה? הבנת למה אני מעדיף לא "לתכנן"?

SimplyMe1

New member
ההתייחסות שלך לדברים הינה מתחסדת

ואני אסביר. כתבת שאין אפשרות לקבל את כול התכונות והיופי שאתה רוצה,וזוהי התפשרות בעיניך. אז לי יוצא לתהות-למה לך להתפשר על ההתחלה,כאשר אתה ממילא לא מכיר את זו שעומדת ממולך ובא לך להתחיל איתה,ואת זה אתה עושה בגלל שהמראה החיצוני שלה,תנועות הגוף,סגנון הדיבור וכו'-ובהתחלה אתה בכלל לא מכיר את האופי שלה. הרי אתה לא יודע מיהי ומהי;בוחר להתחיל בשיחה איתה בגלל המראה החיצוני שמצא חן בעיניך,ופה אין שום התפשרות. אם בא לך להתחיל איתה-אתה תעשה כן וההתפשרות יכולה לבוא(לדעתי לפחות)רק אחרי שאתה מכיר אותה באופיה. מבחינה חיצונית למה לך להתפשר על פחות ממה שמגיע לך? ואישה(כמו גבר)לא מיוצרת,היא איננה מוצר-אלא יישות עם מראה חיצוני מסוים,קוד התנהגותי מסוים,תכונות אופי,סגנון התייחסות לדברים כאלו ואחרים וכו',אז נכון שאפאחד לא מושלם,אבל ה"מושלמות" צריכה להיראות ב*עיניך* כי אתה מוצא את מה שטוב בבנאדם ואת מה שאתה בבחורה,ואם אתה רואה שהיא טובה ומושלמת עבורך למרות כמה "פאקים"(כי זה קיים בכול אחד)אז זה מה שחשוב. להתפשר ולהנמיך ציפיות מזו שמולך(בייחוד בהתחלה)זו התחסדות נטו. הרי אתה לא תפנה לבחורה(אני מניחה עפ"י דבריך על "הבלונדינית)שנראית כמו "אסתי המכוערת",הלא כן?! ואני חושבת שאם יש לך דרישות מעצמך,אז ניתן ורצוי שגם מבת הזוג העתידית שלך(או סתם בחורה שהקשר הזוגי איתה הוא בפוטנציאל להיות ממומש)תדרוש ולא תתפשר. ההתפשרות יכולה לבוא רק אחרי שמכירים את הבנאדם ואת תכונותיו לגמרי.

TheWhiteTigris

New member
יש הבדל

בין התחסדות לריאליזם. אני לא אצפה שמישהי תהיה מושלמת (בניגוד לחלק מהבנות שמצפות ל"גבר המושלם"), כי א-י-ן דבר כזה מושלם. לא יעזור לאף אחד (או אחת). וזה לא בדיוק התפשרות, זה יותר להרפות מעט מהאשליות, ולחזור לכדה"א. כמובן שאני לא "אשמח" לכל אחת. יש קריטריונים (אולי גבוהים מידי), אבל הנקודה היא, שאני לא "מתכנן" מראש. אני פשוט זורם, ואז אם יהיה שילוב טוב, אז סבבה. את בעצמך אמרת שנשים הן לא מכונות שיוצאות מפס היצור, כך שאין מה לתכנן.

SimplyMe1

New member
לא דיברתי על תכנון,

מושלמת היא יכולה להיראות בעיניך כאשר,נניח,בעיני היא יכולה להיראות כמו דובת גריזלי..וההפך.,.הציפיות הן שלך בלבד,ולא של מישהו אחר שאומר לך ככה או אחרת לגבי אותה אחת..אז אין בכלל מה לדבר על תכנון,אלא מה שאתה רואה בעיניך ומוצא חן *בעיניך*. הקיצר אם יש לך דרישות מעצמך,אז אותו הדבר אתה יכול לדרוש מאחרות שאתה יוצא איתן..אין בזה שום דבר שלילי אלא ההפך-יש לך ציפיות ויש לך דרישות שצריך לעמוד בהם. ומי שאומר\חושב אחרת הוא מתחסד ותו לא.

TheWhiteTigris

New member
צ'מעי...

דרישות יש לי בעיקר כלליות, ניקח לדוגמא יופי, אז שתהיה יפה אבל יש כמה "מודלים" זה לא שאני ממש יכול להגדיר יפה... נגיד לדוגמא סנדי בר היא יפה מאוד לדעתי, אבל גם יעל בר זוהר, והן די "הפוכות" מבחינת מראה. מבינה מה הקושי? קשה להגדיר את היופי שבעינייך. כשהיתי עוד צוציק, היופי לדעתי היה בלונדינית, חזה גדול, עיניים כחולות, מבנה גוף דקיק, ורגליים דקיקות. אבל גדלתי, ראיתי הרבה בנות שלא עונות על ה"מודל" הזה, שבכל זאת היו יפהפיות (והארץ שלנו בורכה בהמון יפות, תהיי בטוחה), לכן הבנתי שלבנות "מודל" או דברים שלפיהם אגדיר את הטעם שלי - זה בולשיט! קשה לבן אדם, במודע, להגדיר בדיוק מה הטעם שלו. כי יכול להיות דבר קטן שונה ש"יהרוס" מבחינתו את המראה. ושוב: אני יכול להגיד "שתהיה יפה". אבל להגדיר מה זה יפה לטעמי זה כבר הרבה יותר קשה, כי זה כבר התעסקות (נראה לי) עם התת מודע וכל זה...

ChilD SouL

New member
תשובות....... ../images/Emo9.gif

מראה
עיניים, שפתיים, גב, ידיים, זרועות, כתפיים.
אופי
חוש הומור, חוכמת חיים, שנינות.

אהמ,

לא יודעת, זה משתנה מגבר לגבר. אבל מה שאני הכי אוהבת: חיצוניות- עיניים ירוקות, חיוך יפה, פרופיל
ותחת קטן
ופנימיות- שיצחיק אותי, שיבין אותי, שיקרא אותי כשצריך.. לא יודעת, בכיקר שיבין אותי..

Zoharrr

New member
נאמ נאמ נאמ

מראה - עיניים כחולות,אנשים בהירים,רזים עד אנורקסיה.... אופי - בעלי חוש הומור,חכמים,ציניים,שטותניקים...

../images/Emo13.gif טוב אז ככה

ידיים , כתפיים , גב , חזה ועיניים !! ובאופי שיידע להקשיב , שיאהב מכל הלב , שלא ישקר לעולם , אמין ושיהיה אמיתי הכי חשוב !!

המממ

במראה? עיניים.. גוף וגם שיער (למרות שחבר שלי קירח צבאי
) באופי? שיהיה אכפתי, מפנק, רגיש, וגם גבר!!.. סורי! אני לא יכולה להיות עם גבר שיותר עדין ונשי ממני!

למעלה