משיכה לאינטלגנציה

EdisonGirl

New member
משיכה לאינטלגנציה ../images/Emo63.gif

אנ'לא יודעת אם אני אסקסואלית ולא ממש מעניין אותי כרגע. מה שכן, אני מאוד נמשכת לידע! אני חיה על זה (זה משמש לי מניע להרבה דברים שאני עושה), אני זקוקה לאספקה קבועה של זה ואני נהנית מזה באופן יוצא דופן... הפורום הזה נראה לי מקום עם סיכויים גבוהים לקבל תשובה חיובית לשאלה- אני לא היחידה?

korpiklaani

New member
בשנייה והדקה שאבין מה לענות ?

גם פה יש מגוון אנשים - הדבר היחידי שמאחד את כולם זה שכולם לא נמשכים מינית לאחרים לגבי תחום הידע- בבקשה יש לך נושא לפתוח פורום חדש
בכל אופן, ברוכה הבאה אם את מוצאת את עצמך ומתעניינת להשאר כאן

EdisonGirl

New member
חחחח

השאלה הייתה אם יש מישהו שביניכם שחש כמוני, או שאני המופרעת היחידה בעולם..
תודה. אני אציץ מידי פעם.. מקום מסקרן..

korpiklaani

New member
חס ושלום מופרעת יחידה בעולם../images/Emo151.gif

אבל את יודעת ידע זה דבר ותחום עצום

p019

New member
לצורך כך המציאו את האוניברסיטאות.

כך שכל מי שנמשך לידע יחול למצוא גישה בילתי מוגבלת אליו. וכמובן אנשים נוספים שנמשכים ידע. נכון שיש ארבה יותר לא ידוע מהידוע. אבל יש מספיק ידע עבור אדם אחד לשארית חיים. מגניב לא? אני בהחלט מעדיפה להיות בקשר אם אנשים בעלי ידע ויכולת מחשבה. אשר מהווים עבורי אתגר אינטלקטואלי או מקור לידע חדש ומחשבה חדשה. ולמדתי אם השנים להצליח ליצר שיחות גם אם שאר בני האנוש (מה לעשות, הם הרוב). כך שאני לא בתוחה, אבל אני חושבת שאני מבינה למה את מתקוונת ומרגישה כמוך (אולי רק פחות בעוצמה).

אדיסונית!

הרבה זמן לא הסתובבנו באותם פורומים... יש את הפורום הזה גם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1427 יש שם הרבה שנמשכים לידע...

EdisonGirl

New member
הייתי שם תקופה די ארוכה.. :)

אני אחזור להציץ..
'תה לא א-מיני, נכון? אז מה יש לך לעשות כאן מלבד לארח לי חברה?

אני תומך שקט בקבוצה.

הגעתי מסקרנות ונשארתי בעקבות האנשים. כמו שנאמר כאן בתגובה אחרת, הרבה אין חדש, תמיד אותן השאלות... אז נכנסים פעם ב...

EdisonGirl

New member
אני יודעת מה זו סקרנות ../images/Emo13.gif

וזה מעט שונה ממה שאני חשה (אני חשה את שניהם), אבל אני מסכימה איתך- אני בטוחה שאני לא היחידה.

למעלה