משיכה לנשים מבוגרות
אנחנו זוג בני 47 , יחד 6 שנים מתוכם נשואים שנה.
אילו נישואים שניים שלי וראשונים של בעלי .
יש לנו מערכת זוגיות טובה .
אנחנו מדברים על הכל ללא מעצורים אך לאחרונה גיליתי כמה דברים על בעלי אשר גורמים לי להבין שאולי אני לא מכירה אותו כלל .
במקרה התגלה לי כי יש לו חשבון פייסבוק "סודי" אשר לא ידעתי עליו עם שם משפחה שונה , כמובן ללא תמונה , שם יש לו מספר חברות שהן נשים מבוגרות בנות 60-65 חלקן גם מאוד פרובוקטיביות ומציגות תמונות של עירום חלקי .
כאשר דיברתי אתו על חשבון הסודי בפייסבוק הוא טען שהוא לא השתמש בו הרבה ושיש שם כמה נשים שהיו כוכבות פורנו שהוא היה צופה בהם בעבר ושלא היה לו קשר עם אותן נשים כלל.
לפי דבריו הוא לא רצה שיידעו שזה הוא בפרופיל ולכן שינה את שמו,
הוא גם טוען שזה משהו אישי שלו ולא רוצה לשתף אותי בו.
לאחר השיחה אתו הוא מחק את הפרופיל הזה.
אני יודעת שבעבר היו לו מקרים בהם קיים יחסי מין עם נשים מבוגרות אך לפי דבריו לא ידע כמה הן מבוגרות עד שהן אמרו לו.
בעלי נוהג לצפות מידי פעם בפורנו ( מה שבדרך כלל לא מפריע לי כלל )
אך ראיתי שהיו כמה מקרים בהם צפה גם בתכנים בהם מוצגות נשים מבוגרות .
אני נראת מאוד צעירה לגילי ולא מתלבשת בצורה פרובוקטיבית וכל כך שונה מהנשים בהם הוא צופה.
חשבתי שהוא אוהב את ואיך שאני נראת למרות שהוא תמיד אומר שאין לו טיפוס של אישה שהוא אוהב זה לא נכון הוא אוהב נשים מבוגרות שניראות טוב לגילן בנות 60+.
יש לי הרגשה שהוא משהו אחר שאני לא מכירה אותו, כאילו הוא מתבייש במה שהוא באמת אוהב ורוצה .
משיכה מינית היא בבסיס של כל מערכת יחסים ועכשיו
אני מפקפקת בכל מה שיש בינינו ולא יכולה להסתכל לו בעיניים.
אנחנו זוג בני 47 , יחד 6 שנים מתוכם נשואים שנה.
אילו נישואים שניים שלי וראשונים של בעלי .
יש לנו מערכת זוגיות טובה .
אנחנו מדברים על הכל ללא מעצורים אך לאחרונה גיליתי כמה דברים על בעלי אשר גורמים לי להבין שאולי אני לא מכירה אותו כלל .
במקרה התגלה לי כי יש לו חשבון פייסבוק "סודי" אשר לא ידעתי עליו עם שם משפחה שונה , כמובן ללא תמונה , שם יש לו מספר חברות שהן נשים מבוגרות בנות 60-65 חלקן גם מאוד פרובוקטיביות ומציגות תמונות של עירום חלקי .
כאשר דיברתי אתו על חשבון הסודי בפייסבוק הוא טען שהוא לא השתמש בו הרבה ושיש שם כמה נשים שהיו כוכבות פורנו שהוא היה צופה בהם בעבר ושלא היה לו קשר עם אותן נשים כלל.
לפי דבריו הוא לא רצה שיידעו שזה הוא בפרופיל ולכן שינה את שמו,
הוא גם טוען שזה משהו אישי שלו ולא רוצה לשתף אותי בו.
לאחר השיחה אתו הוא מחק את הפרופיל הזה.
אני יודעת שבעבר היו לו מקרים בהם קיים יחסי מין עם נשים מבוגרות אך לפי דבריו לא ידע כמה הן מבוגרות עד שהן אמרו לו.
בעלי נוהג לצפות מידי פעם בפורנו ( מה שבדרך כלל לא מפריע לי כלל )
אך ראיתי שהיו כמה מקרים בהם צפה גם בתכנים בהם מוצגות נשים מבוגרות .
אני נראת מאוד צעירה לגילי ולא מתלבשת בצורה פרובוקטיבית וכל כך שונה מהנשים בהם הוא צופה.
חשבתי שהוא אוהב את ואיך שאני נראת למרות שהוא תמיד אומר שאין לו טיפוס של אישה שהוא אוהב זה לא נכון הוא אוהב נשים מבוגרות שניראות טוב לגילן בנות 60+.
יש לי הרגשה שהוא משהו אחר שאני לא מכירה אותו, כאילו הוא מתבייש במה שהוא באמת אוהב ורוצה .
משיכה מינית היא בבסיס של כל מערכת יחסים ועכשיו
אני מפקפקת בכל מה שיש בינינו ולא יכולה להסתכל לו בעיניים.