משיכה לנשים שמנות / מלאות

אביכו100

New member
משיכה לנשים שמנות / מלאות

אני רוב השנים מגלה משיכה לנשים מלאות ושמנות וכמה לפעמים קשה להגיד לבחורה שמנה שהיא יפה בלי שהיא תוריד לך כאפה
-1 האם יצא לכן הנשים פה לקבל מחמאות על זה שאתן לא רזות ומקבלים אתכן כמו שאתן ולא מחפשים שתראו כמו "שק עצמות"?
למה אני כגבר צריך להרגיש לא בנוח עם זה שאם בחורה מלאה או שמנה ואני נמשך אלייה אם אגיד לה את זה היא תחשוב שזה מרחמים או משו ?2:

לחשוב שפעם לא עודדו אנשים להראות אנורקסיות ומרלין מונרו נחשבה אישה אמיתית ולא נשים שמגיעות למשקל שכבר בריאות אין בו, ראו ערך אנורקסיה בווקפדיה.
לדעתי בחורה ששוקלת 80-85 קילו יכולה להיות לא פחות יפה מבחורה שדופה ושחיפית , כנ''ל גם גבר.

Shamy

New member
אני לא חושבת שאתה צריך להרגיש לא בנוח

כל אחד מיוחד וכל אחד נמשך למשהו אחר...אגב מה שאתה מתאר נקרא chubby chaser (בחור שאוהב שמנמנות) אתה פשוט צריך להגיד את זה בצורה מחמיאה לבן אדם כי מה לעשות שהחברה כיום מעודדת נשים להראות ולהיות במידות מאוד מאוד לא ריאליסטיות (אבל זה סוטה מהנושא ולכן לא אכנס לזה).

לדוגמה אל תגיד לבחורה את שמנה, תגיד כמה שהיא יפה בעינייך כמה שהיא אישה מהממת עם קימורים סקסיים ושהיא מאוד מושכת בעינייך

נשים וגברים באים בכל הצורות בכל המינים בכל הצבעים ובכל הגזעים , וזה בסדר לאהוב נישה מאוד מסוימת ולא את המיין סטרים.

אגב מילה לגבי מרילין מונרו , מרלין מונרו הייתה בגזרה שנקראת "שעון חול" זוהי גזרה מיוחדת שדווקא אין הרבה כמותה , זה נדיר להשיג גזרה כזאת ולמעשה זוהי "גזרה נשית מושלמת" ,רב הנשים הם גזרת אגס (גוף עלין דק ורזה ומותנים רחבות יותר מאזור החזה)
בכל אופן שיהיה לך הרבה מאוד בהצלחה אם אתה מחפש להכיר אני ממליצה לך לפנות לפורום הכרויות או 30+ או 20+ (תלוי מה הגיל שלך) ויש גם פורום שמנות יפות (רובן בחורות מלאות שגאות בגזרה שלהן אולי תנסה גם שם)

אביכו100

New member
אני פשוט רגיל להתידד ולצאת עם בחורות שהן מלאות ומלאות מאוד

ואפיל ואני רואה בזה את הצד החיובי.

שלום

אתה לא צריך להגיד לה שהיא שמנה אלא שהיא יפה, ואז היא תשמח. במאות הקודמות נמשכו לנשים שמנות. יש הבדל בין מלאות ושמנות, מלאות זה יותר יפה ואני נוטה להימשך למלאות. גוף יפה יכול להיבנות בכל מיני צורות. העיקר שטוב לכם ביחד ושיש יחסים טובים ואהבה כנה.
&nbsp
&nbsp

סיגלית 2014

New member
מנהל
באמת למה לך להרגיש לא בנוח?

אני חושבת שהכל בראש שלך. אתה צריך לקבל את זה ולהיות שלם עם עצמך שאתה נמשך לנשים מלאות.
כשתהיה שלם במאת האחוזים לא יזיז לך מה אחרים חושבים/אומרים/משדרים. שיגידו, שיחשבו....
לגבי אינטאקציה עם נשים שאתה נמשך אליהן: לפי דעתי יש נשים שמאד נוח להן עם הגוף שלהן. אבל צערי לא הרבה. וחבל.
ואלו שלא, יהיה יותר קשה לשכנע אותן שאתה באמת מחמיא להן. אבל עם כל זאת אני עדיין בדעה שאין כמו כנות.
לא להתבייש לומר :"אני נמשך אליך! אני מיוחד ואני לא חושב כמו כולם. בעיני את שיא היופי, שיא הנשיות"
ולמה אתה נתקל בהרמת גבה? כי החברה שידרה לנו וממשיכה לשדר שרזה זה יפה. אבל אף אחד לא מסביר שיש גם גבול לרזון.
נשים חושקות בגוף רזה, עד כדי קנאה בנשים רזות. הרבה גברים משדרים לנשים שרזה זה יפה ושמן/מלא הוא ממש לא. מסכימה איתך שזה לא צריך להיות כך.

למעלה