משיכה מינית לאורך זמן

משיכה מינית לאורך זמן

אני לא נמשך מינית לאורך זמן, אחרי פעמיים-שלוש בדרכ' של סקס עם מישהו, פשוט זה נגמר לי. או אחרי שאני מגלה את האופי ויש משהו אפילו פצפון שמפריע לי באופי שלו , החשק המיני כלפי אדם זה יורד משמעותית. זה קצת בעיה למצוא זוגיות כך... מה עושים? תודה

משיכה מינית ומציאת זוגיות

הי, לא כל כך ברורה מפנייתך הדינמיקה שמפריעה לך, האם למשל מדובר באנשים קרובים לליבך, שאתה מעריך ונמשך להיות בחברתם אבל המשיכה המינית נעלמה ברגע שגילית משהו אפילו פצפון באופי או אחרי 2-3 פעמים, או אולי מדובר למשל בזרים שאחרי כמה פעמים של סקס מתברר שאין שום חיבור ביניכם? תוכל לפרט?

משיכה מינית

היי טל ! הכוונה היא שאני לא נמשך מינית לאדם, אחרי שקיימתי איתו מס' פעמים (~4) יחסי מין. וזה לא משנה אם אני מכיר את האדם או אפילו אם הוא זר. אני פשוט לא נמשך יותר... זו תופעה ידועה?

משיכה מינית

הי, לא כל כך ברור עדין מה כוונתך ב'תופעה'. למשל יש מי שנמשכים לחידוש ו/או לפנטזיה, ושהחידוש פג הם מעדיפים לעבור לפרטנר הבא. יש למשל מי שמוכנים להיות עם מישהו כל עוד הם רואים בו פוטנציאל למשהו מעבר לכך, וברגע שיש משהו שפוסל מבחינתם את הפוטנציאל הם עוברים הלאה. גם יש הבדל בין מי שעבורו אותם פעמים היו נפלאות ובכל זאת החשק נעלם, לבין מי שלא כל כך נהנה מלכתחילה.ואלו רק חלק מהאפשרויות. כלומר לא כל כך ברורים לא ההקשר ולא הדינמיקה.

למעלה