משיכה מינית

Surrealistical

New member
משיכה מינית

לפעמים בעבודה, לכמה דקות, השיחה סוטה מהנושאים הרגילים של העבודה, ועוברת לשיחת חולין. ובמקרים האלו לפעמים, רק לפעמים, העיניים שלו מראות כזו פתיחות וכזה רוך שישר עולה בי חיבה כלפיו כאל בן אדם. ואחריי זה פתאום הוא הופך למושך בעיני. יפה יותר, המבנה גוף שלא הזיז לי לפני 10 דקות פתאום מושך אותי. פתאום הכתפיים שלו נראות לי רחבות יותר וסקסיות, פתאום כל הגוף שלי מבעבע ממשיכה אליו ורצון חזק משתלט עלי להתקרב ולהצמד אליו.
אני תוהה לעצמי אם הוא יודע בדיוק מה הוא עושה ואיזו השפעה יכולה להיות לו על אנשים עם העיניים והמילים הרכות שלו. או שזה הכול במקרה ואין לו מושג וזו תגובה שקורת רק לי. ברגעים כאלו עוברת בי אנחה פנימית של "לא שוב..." ואני משלימה עם גורלי.
כמובן שלא עושה ולא אעשה שום דבר ממה שהגוף מנסה לשכנע אותי לעשות. למזלי התחושה עוברת די מהר. אמנם השאריות יכולות להישאר לעוד יום בערך, אך לא באותה העוצמה: כאחוזת דיבוק.

cyber lonely

New member
גם אם הוא חושב על כך

הוא לא מעז לעשות משהו בנידון כי היום בעבודה, נו נו נו....
רק אם תרמזי בצורה שאינה משתמעת לשני פנים הוא אוליייי ינסה את מזלו.

Surrealistical

New member
לא רוצה לרמוז כלום

שנינו בזוגיות. סתם מדובר במשיכה שבאה לפעמים והולכת. המוקד כאן הוא לא האדם, אלא בהשפעה החזקה שיש למיניות על הגוף והתפיסה.

cyber lonely

New member
המיניות???

גורם החיות מס' 1.
מלחמות, ספרים, שירים, כיבושים ומסעות וכל ההסטוריה נעשתה בגלל המיניות.
עם הניסיונות לכובשה, להשתמש בה, לעוצרה, לדחוק אותה לפינה, לשלוט בה.
אין על מיניות.
אין על משיכה.
הטעם לחיים.
הלהט בקצות העצבים.
הסומק בפנים.
הכיף הכי גדול.....

Sharoman

New member
היה לי מקרה עם זוגתי לשעבר

שבו נאלצתי לבלות סוף שבוע שלם בצפון עם קבוצה של גברים ונשים.
כששאלתי אותה אם היא לא מודאגת מכך שאבלה סופ"ש שלם בצימרים באחד האיזורים הפסטורלים של צפון הארץ עם קבוצה של בחורות צעירות, היא טענה שהיא לא מודאגת משום שאני לא טיפוס שבוגד ובמקרה הכי "גרוע" כל האנרגיה המינית שתצטבר שם תעבור אליה כשניפגש :)

ההמלצה שלי היא,במקום להתעלם ממנה עד שתעלם תנצלי את החרמנות הזאת עם בעלך ;)

למעלה