משיכת כסף בחשבון הפייפל - $$$ לקבל בדולרים

crazymass

New member
משיכת כסף בחשבון הפייפל - $$$ לקבל בדולרים

בגלל שהדולר כל כך נמוך כרגע, אולי למישהו יש דרך, רעיון או שיטה, כיצד למשוך את הכסף מהחשבון ושישאר בדולרים?... מדוע פייפל אוטומטית מבצעים המרה לשקלים?. זה יכול לחסוך לנו הרבה מאוד כסף אם הייתה אופציה למשוך בדולרים ואז נמיר בעתיד בימים טובים יותר :)... תודה

nilrozi

New member
יש דרך למשוך בדולרים:

חשבון באיטרייד-ETRADE. להזמין מהם ויזה. להעביר את הכסף מפייפל לחשבון האיטרייד. ללכת לכל כספומט של בנק לאומי (כמעט כל כספומט שלהם). למשוך את הכסף מהויזה של איטרייד בדולרים. זהו. מצאת פיתרון.

roeeya

New member
אני אבחר להשתמש בקלישאה הכי נפוצה אצלנו:

"אם הייתי יודע לא הייתי עובד בבנק"
אבל התחזיות בחדר מט"ח אצלנו לא טובות לזמן הקרוב. מצד שני, אף אחד לא יכול להיות בטוח באפילו 50% מה יהיה עם הדולר. הכי טוב, תמכור באירלנד ואנגליה, היורו והסטרלינג עולים...

Nunatak

New member
אני בטוח ב100% מה יקרה לדולר.

או שהוא יעלה, או שהוא ירד או שהוא ישאר באותה הרמה.

nilrozi

New member
שוק המט"ח הוא שוק שלא צפוי ואפילו באחוז"

אין לדעת מה יהיה ואין לדעת מה לא יהיה. מה שכן לפי הבאז שיש בעולם , משבר הסאב פריים בארצות הברית הוא הרבה יותר גדול ממה שפורסם עד כה והולכת להגיע בומבה רצינית בעניין הזה שיכולה גם להכות גלים על הבורסא שלנו, מתי זה יהיה? האם השמועות נכונות? איך זה ישפיע על הדולר? הכל ועוד בפרק הבא של "החתול שלי נירדם לי על הבטן ואני לא יכל לקום אז אני ממשיך לכתוב שטויות במקום ללכת לישון." תקום חתול גם אני רוצה לישון! תקום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ווטרס

New member
הפתרון הכי זול ומשתלם:

סע לארה"ב, במחיר זעום של עד $700, ותפתח חשבון בנק אמריקאי. לפי הדולר של היום, זה בערך 2700 ש"ח. אתה תבזבז יותר מזה על עמלות אם תחליט למשוך לכ"א, בוודאות.

למעלה