משיכת כספים מפייפל לישראלים. התייחסות שלי.

eli401

New member
משיכת כספים מפייפל לישראלים. התייחסות שלי.

שלום לכולם. פעלתי רבות על מנת שזה יקרה (בוודאי בהקדם האפשרי), ואני שמח שהצלחתי לעשות זאת. הכתבה ב- YNET לא נכתבה סתם, אלא העניין נבדק מול פייפל (כמובן אחרי הדיווח שלי...). באופן אישי שוחחתי עם מנהלים בכירים בפייפל - ושבועות הקרובים השירות יפתח. אני חי בתוך עמי, ואת הצינויות של הישראלים אני מכיר, ולפעמים גם מוקיר :)... מי שבוחר לא להאמין לדיווח - זכותו. גמר חתימה טובה לכולם.

ZeRadio

New member
אני רואה מדי פעם הודעות שלך,הפעם אחרוג

ממנהגי ואגיב, 1.זה ש-PayPal מוכנים לעשות זאת,לא אומר שחברות האשראי מוכנות להסדר הזה. 2.יש סיבות רבות ש-PayPal לא עובדת עם ישראל ובין כל אלה הידועות יש גם סיבות גיאו-פוליטיות שהן הרבה מעל לראשך(אבל אל תיתן לעובדות לבלבל אותך,אתה גרמת ל"הישג" הזה להתרחש) 3.אם אני זוכר נכון אחד ממנופי ההכנסה שלך היה מכירת אי-בוקס המלמדים אנשים איך לפתוח חשבון בנק בגוף המפר את התקנות הפדראליות בנושא הלבנת הון- זה אתה או שאני טועה? 4.כתבה כזו ניתן ליזום/לקנות בקלות יתרה, אם להישען על כתבות דומות שפורסמו שם בנושא,מעיינות של ידע אין שם

eli401

New member
אני אענה לך עניינית.

1. זה כבר סגור עם חברות האשראי... אני ממליץ לך לבדוק לפני שאתה כותב משהו... 2. "סיבות גיאו פוליטיות" - אתה עדיין באסכולה שלא אוהבים אותנו, ואין מה לעשות... אזתהי רגוע מנכ"ל פייפל באופן אישי טיפל יחד איתי בעניין + מנהלים בכירים מאוד בחברה. אתה מציג את השינוי בצורה מפוקפקת כביכול וזה מראה על רמת ההבנה שלך באיבי. לישראילם השינוי הזה גורם משפיע האם לחור באיביי או לא. וזה משמעותי מאוד מאוד. 3. לגבי האיבוק בנושא פתיחת חשבון באיטרייד, אתה מגוחך - זה לא איבוק שלי, מה גם שחילקת ואני עדיין מחלק הסברים בעברית חינם אין כסף למי שמבקש לדעת איך פותחים כזה חשבון. תכנס לפורום באתר שלי ותראה כמה אנשים קיבלו את ההסברים - בחינם! (אני לא מפרס את כתובת האתר שלי - אתה מכיר אותה,אני בטוח...). 4. אם היה לך מושע בעיתונות היית מבין שאתר כמו YNET בודק כמה וכמה פעמים את הידיעות שהוא מציג. למרות ש- YNET מכירים אותי ויודעים את פועלי, הם טרחו לברר את העניין עם פייפל עצמה, ורק לאחר מכן פרסמו את העניין. אני לא מחפש תודות וסרטים וזיקוקים, אבל לקבל זילזול על המאמצים שלי אני לא מוכן. שוב, גמר חתימה טובה לכולם.

eli401

New member
אני מתנצל על שגיאות הכתיב, ההודעה נכתבה במהיר

Nunatak

New member
ROFL

מנכ"ל paypal? אולי הם גם מינו אותך לנציג שלהם בארץ?

באמת למה הזלזול?

גם אם משהו לא מסכים אם משהו ממה שאלי עושה זו לא סיבה לזלזל. אלי אכן פעל, פועל ואני בטוח שיפעל גם בעתיד לרווחת משתמשי איביי (קונים ומוכרים) הישראלים, ואם הוא מקבל על כך שכר בדרך עקיפה, שיבושם לו...מש שחשוב זה שהוא באמת עוזר לקהילה. גמר חתימה טובה לכולם

ליאה9

New member
אלי כל הכבחד

אני מעריכה אותך על כל מה שאתה עושה לקידום כל הנושא של ebay והקנאים שהיו בריאם. גמר חתימה טובה

vinyl

New member
הסדר עם חברות האשראי? מה השטויות האלו,

|הדגשזה ש-PayPal מוכנים לעשות זאת,לא אומר שחברות האשראי מוכנות להסדר הזה, על איזה הסדר אתה מדבר בדיוק? כשאני משלם דרך פייפל לא זכור לי אף פעם שחברות האשראי לא חייבו את החשבון שלי, היו גם מקרים מסויימים שקיבלתי זיכוי מפייפל ישירות לחשבון הבנק שלי, אתה באמת בודק כל שטות לפני שאתה אומר?

crazymass

New member
איך אנשים פה מעזים בכלל לרדת עליו? תתביישו

הבחור פועל על מנת לעזור לישראלים למשוך כסף, במקום לתמוך אתם יודעים לבקר... מגוחך לגמרי כל הכבוד על היוזמה.!!! מקווה שזה יצליח.. !

למעלה