משימה!!! (אולי יהפוך למאמר)

משימה!!! (אולי יהפוך למאמר)

טוב, השבוע הזה כבר כמה אנשים אמרו לנו שהם מצאו פה ושם איזכורים של זינה במקומות שבכלל לא קשורים לזה, ואני מודעת גם לעובדה שיש הרבה איזכורים של זינה בסרטים אז יאללה, למצוא איזכורים של זינה בסרטים, ספרים, בזוקות, מה שבא לכם, יאללה! איפה הזכירו את זינה???

milford

New member
אתמול

אתמול - בתכנית החדשה בערוץ 3 שנקראת מלאך שחור היה קטע שאחת אמרה שהיא הולכת לראות זינה....

*neta*

New member
עשינו לפני הרבה זמן...../images/Emo13.gif

ספר:
נתקלתי רק באחד (ועוד אחרי צפייה בFIN 1
) "לוכד החלומות" של סטיבן קינג. סדרות טלוויזיה:
"כל ילדיי" הייתה מסיבה ורצו להזמין חשפן אבל הכלה לא הסכימה ובלינדה אמרה: "If you take off one item of clothes, I'll show you moves even Xena hasn't heard of. "
"קרוליין בעיר" (משהו כזה זה הולך..): אנני מנסה לקחת כף מילד קטן והיא לא מצליחה אז היא אומרת לו: ""Who are you, Baby Xena?"
"קלולס": שר ננעלת בארון ב"ס אז היא מדמיינת את עצמה כהדמות חיקוי שלה, ומתלבשת כזינה (כולל פאה שחורה ארוכה) ופותחת את הדלת בבעיטה.
"דריה": בסוף כל תכנית מלבישים שם את הדמויות בכל מיני תלבושות, אז פעם הייתה של זינה
.
"המופע של דרו קארי": קייט, החברה של דרו, עמדה מחוץ לביתו וצעקה: ""Hey Drew! Xena the Warrior Princess is here with a six pack and a pizza! She wants to party!" ויש לי עוד המון אבל ניתן גם לאחרים

*זינה*

New member
עוד../images/Emo13.gif

בספר של באפי זינה מוזכרת. בטלויזיה:
באפי – איזה פרק עם הלואין... וילו אומרת משהו על זה.
משפחת סימפסון – נו כולנו מכירים את הסרטון.
אבא חורג אמא חורגת – איך קוראים לו... נווו הדביל הזה חבר של דיינה הוא מעריץ של זינה ורואה זינה ויש לו פוסטר ענק של זינה בדירה שלו ושל האהבל השני. יש עוד המון אבל באמת ניתן גם לאחרים...
אהה, ועוד משהו: בכיתה ט', כשלמדנו קרב מגע, המדריכה אמרה לנו פעם בקשר לבעיטה: "כמו בזינה!" ואני לא אתחיל בכלל לספר על מקרים של זינה בביצפר...

danazi

New member
איך שחכתם???

בשמש! פה בסידרה ישראלית שלנו ששמש (צביקה הדר) נכנס לאיטנרנט בשם של זינה ואז הוא חלם על זה והוא היה בליבוש (ממש לא דומה) של זינה וראו קטע מהפרק שזינה נלחמת בליביה וכמובן במסטיק בזוקנה כתוב שם "קוראים לי זינהואני לוהטתאת כל החנויות את חורשת כרטיס אשראי או מזומן אני רצה לקנות, חבל על הזמןבזוקה ג'ו הוא גדול מכולם אוהבת אותו עד סוף העולם" וראיתי באיזה סידרה אני לא ממש זוכרת נראה לי בגוף ראשון שאומרים "מה את חושבת שאנחנו חברות כמו זינה וגבריאל"

*זינה*

New member
בגוף ראשון

יש עוד אזכורים לזינה, למשל כשהייתה שם איזו אחת שאמרה איזה משהו (וואו המון מידע) אז איזו פוסטמה אחת אמרה לה: "ועכשיו אנחנו כאילו צריכים להקשיב לזינה הנסיכה הלוחמת?" (היא אמרה את זה בציניות, כלבה...
) וזה לא ששכחנו, פשוט זה לא יהיה הוגן אם נטע ואני נכתוב פה את כל האיזכורים, כי בזה ייגמר השרשור. אתם מוזמנים להמשיך!!

shiri_b

New member
בסרט "חיילים קטנים"

שעכשיו משודר בערוץ 10... ראו בחטף כזה את החדר של הילד והיה לו פוסטר של זינה.

בסדרה "רפואה שלמה"

בפרק הראשון, דר' דלגדו ופיטר <אח מוסמך> חיפשו מישהו שהם חושבים שהוא הרביץ לילד שלו, וזה היה משהו כזה:
Dr. Delguado: "If he touches his kid again, I swear..." Peter: "You go Xena!"​

danazi

New member
השניה הזאת היה בכספת!

מה עושה לוסי לולס! והתשובה כמובן! זינה הנסיכה הלוחמת!!!!!!!!

*neta*

New member
כן ראיתי גם ../images/Emo6.gif

אני אוכלת ארוחת ערב הטלוויזיה ברקע...פתאום אני שומעת לוסי לולס בעברית וכמובן שמיד הרמתי את ראשי ומה אני רואה...2 שאלות נשארו לבחור והוא לא ידע...טוב לפחות העוזרים ידעו...בטח בדקו בגוגל לא? מעניין אם הם הגיעו לפה גם

למעלה