משימה לא קלה/פרק 5

משימה לא קלה/פרק 5

היה אז בוקר. אשלי קמה, שוטפת פנים ופתאום מגלה את הבית ריק. "מה
" צעקה אשלי, "איפה כל הדברים
" דאק, אביה של אשלי, ירד כי נבהל מצעקתה של אשלי. הוא היה המום לגלות כי הבית ריק! "אשלי את נגעת במשהו
" שאל דאק. דרור, השכן ממול, ראה את האור של מפחת קיימיי דלוקה וניגש. "מה קרה פה
" שאל דרור ההמום. "צריך ל
למשטרה" הודיע דאק. האצבעות של דאק כמעט החליקו. "הלו.." רעד דאק, "מדבר דאק קיימיי, פרצו לי לבית, יש לי שתי בנות, מישל ואשלי, הן מבוהלות." דאק מנתק. חימנה, חברתו של דאק, באה לעזור. "לא זקוקים לעזרתך
" צעקה אשלי, האמת
אשלי לא כל כך חיבבה את חימנה ודאגה למרר לה את החיים. הפעמון צלצל. דאק חשב שזה המשטרה וישר רץ לפתוח. אך לא. זה לא היה המשטרה. היה שם רק
עם מעטפה. "אזהרה: עבור משפחת קיימיי" עכשיו באמת נבהל דאק. "מה נעשה
" שאלה חימנה ביאוש. רק מישהו אחד הסתכל דרך מצלמה מוסתרת וצחק: "חה, חה, בקרוב הבית יתפוצץ
" האיש עם המסכה היה אחד ולא אחר - טין הרע. (מרי קייט זו מישל.) "אש, תביאי קצת מים" ביקשה מישל. "תקומי תקחי" ענתה אשלי, "אני לא משרתת שלך
" "לא צריכה ת´טובות שלך, ילדה" צעקה מישל. "זה לא הזמן לריב" התערבה חימנה "את תשתקי
" צעקו מישל ואשלי על חימנה, "אף אחד לא אוהב אותך כאן חוץ מאבי התמים
" הוסיפה מישל. דאק היה במתח לקראת החבילה. עבר יום, והיה יום נהדר. מצאו את טין והחזירו את כל הדברים. התאומות יצאו החוצה, לנשוף אוויר. חימנה ודאק יצאו לבריכה וקראו לבנות. הן היו קצת רטובות. "מה קרה אבא
" שאלה אשלי. "טוב..." גמגם דאק, "כדי שנספר לכן את האמת..." דאק לא הוציא מילה מהפה ושתק ל-5 דקות. מישל הסתכלה עליו ואמרה: "נו
אתה מתכוון לומר לנו
" דאק משך את הזמן. "תספר להן כבר" נלחצה חימנה." "טוב" תפס דאק אומץ ואמר: "בעוד כשבוע אני אני וחימנה מתחתנים
" "מה
" הסתכלה אשלי בבוז על אביה "איך אתה מסוגל להתחתן עם פרחה כזאת
" "תורידי ת´טון, בבקשה
" ההמשך יבוא בפרק הבא

נורא יפה...

אבל זה הפעם הראשונה שאני קוראת את הסיפור... באסה... חמוד מאוד בכל מקרה!

מהההההההההה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo187.gif

בחיים לא ראיתי שכתבת כבר 4 פרקים של זה
פשש ...

למעלה