משימה... B-)

MadonnaFan

New member
משימה... B-)

מהם הם השירים האהובים עליכם ביותר? מצטערת שלא כתבתי את שלי פשוט התחלתי לכתוב וגיליתי שאני כותבת עשרות שירים. אני פשוט לא מסוגלת לבחור. אז אילו בינכם שחוננו ביכולת-בחירה, אנא כתבו את חמשת הגדולים. @מעין@ Long Live Madonna

אנגלינה

New member
זה ממש ממש קשה

אז אני פשוט בוחרת את הארבע שקופצים לי לראש ריאשונים chrish true blue like a prayer human nature the power of good bye יש לי עוד מיליון אפשריות אנג`לינה

מעייניתה....קחי...

1.LIKE A VIRGIN 2.POWER OF GOOD BYE 3.LIKE A PRAIR 4.FROZEN 5.TRUE BLUE 6.CHERISH 7.A MATERIAL GIRL 8.ווג 9.PAPA DONT PREACH 10.HANKY PANKY AND THAT IS IT FLOES

אגס

New member
להסתכל פה

אחותי הייתה חולה! על מדונה (ולא שהיא לא עכשיו!!!) אבל גדלתי עליה, והשיר שהכי אהבתי שהייתי קטנה הוא: TRUE BLUE!!!!!!!!!!! חולה על השיר!!!!!!וגם על הקליפ! ועוד שירים שגדלתי עליהם הם:VOUGE, HANKY PANKY, PAPA DONT PREACH, LIKE A VIRGRIN, אחד האהובים עלי-CHERISHו-LIKE A PRAIR ו-MATIRIAL GIRL! מי ששם לב כל השירים שלה הם מהתקופה הישנה שלה!!!!! חולה על השירים האלה!:)

libi k

New member
שאלה קשה.......

קשה לבחור 5 ...... 1.vouge 2.like a prayr 3.beauttyfull stranger 4.secret 5.express yourself לפי דעתי אלו השירים הכי מדהימים שלה אבל אני חולה על כולם!

R K L

New member
שאלה ממה ממש קשה!

Like a virgin Material girl Music Ray of light What it feels like for a girl -קרן-

למעלה