משימה:

backstreet girl

New member
משימה:

בחרו 5 סצינות שאתם הכי אוהבים בסידרה ודרגו אותם: 1)סצינות שואיס רבים 2)סצינות שואיס- נותנים רמזי אהבה אחד לשני 3)אייבי סוחטת את ד"ר ראסל 4)ג'וליאן ואליסטר מדברים בטלפון 5)סצינות של טאביתה עם טימי כאשר טאבי חושבת איך לגרום לצ'ריטי לעובר לצד באפל 6)סצינות צ'אד ווטני- מתחים מיניים 7) הכרזתם הנצחית לאהבה של צ'ריטי ומיגל 8)הכרזתם לאהבה נצחית של סם וגרייס 9)אייבי תופסת את סם ומנסה אותו לתנות איתה אהבים. 10)קטעי איתן ותרזה....(כל מילה מיותרת) 11) הוויכוחים המענינים בין אייבי לג'וליאן 12)קיי מתפוצצת כשהיא רואה את צ'ריטי ומיגל ביחד 13)טי סי מתעצבן 14) צ'אד מלמד את וויטני מה זאת אהבה 15)פילאר משכנעת את תרזה לשכוח מאיתן 16) ריס מנסה להתחיל עם קיי והיא נגעלת 17) סימון משכנעת את קיי לוותר על מיגל 18) החזיונות של צ'ריטי 19) גוון ואיתן כל הזמן אורים לתרזה עד כמה שהיא נפלאה שהיא עוזרת להם בחתונה. 20) לואיס מציל את שרידן

shirgi

New member
באמת משעשע

איך שבעצם כל העלילה בתוכנית מתרכזת סביב אותם אירועים שקורים שוב ושוב ושוב ושוב... ואפילו הם לא טורחים לשנות את התסריט, הם פשוט אומרים את אותו הדבר באותן מילים כל פעם מחדש! ולשאלתך הדירוג שלי הוא: 2 10 16 19 14 לא בסדר הזה... לא החלטתי מה אני אוהבת יותר...

הסצינות שאני אוהבת

מקום ראשון : קטעי איתן ותרזה מקום שני : ההקנטות של ג'וליאן ואייבי מקום שלישי: קיי מנסה להפריד בין צ'ריטי למיגל מקום רביעי: לואיס מציל את שרידן מקום חמישי : קטעי טימי וטאביתה

Passion4Life

New member
הסצינות הכי אהובות עליי

לא בהכרח בסדר הזה: 5)סצינות של טאביתה עם טימי כאשר טאבי חושבת איך לגרום לצ'ריטי לעובר לצד באפל 11) הוויכוחים המענינים בין אייבי לג'וליאן 3)אייבי סוחטת את ד"ר ראסל 9)אייבי תופסת את סם ומנסה אותו לתנות איתה אהבים. 12)קיי מתפוצצת כשהיא רואה את צ'ריטי ומיגל ביחד *****אייבי - כפרה עלייך, את המלכה!!!!!*****

הבחירות שלי!!!../images/Emo41.gif

9)אייבי תופסת את סם ומנסה אותו לתנות איתה אהבים. 12)קיי מתפוצצת כשהיא רואה את צ'ריטי ומיגל ביחד. 17)ריס מנסה להתחיל עם קיי והיא נגעלת . 18) החזיונות של צ'ריטי . 20) לואיס מציל את שרידן + (הוספה שלי) שהוא מצרץ לה למה הוא הציל אותה ("זו חובתי כשוטר"... וכו')

למעלה