משימות לחבילה עוברת

משימות לחבילה עוברת

היי, אני מכינה חבילה עוברת עם משימות היכרות לקבוצה של בערך 13 חניכים בכיתה ד'... יש לי רק איזה 5 משימות בראש ואני צריכה עוד רעיונות.. תודה

חנה יקרה

אשמח לדעת את נושא הפעולה וחוץ מיזה כבר היתה כאן מישהיא שהכינה פעולה עם חבילה עוברת, תנסי להעזר בה הניק שלה הוא Away from the sun את יכולה לשלוח לה מסר אישי ולהעזר בה
בהצלחה

כמה רעיונות

1. העלה בפני הקבוצה מספר שמות שלדעתך חשובים לקבוצה. ערוך דיון עם הקבוצה ולאחר מכן קבעו שם לקבוצה. 2. ספר לנו על פאדיחה שעברת... 3. ספר לקבוצה משפט אחד אמת ומשפט אחד שקר על עצמך והקבוצה תצטרך לבחור מה מהם הוא האמת. 4. קפוץ 20 פעמים על רגל אחת ותספר לנו 5 עובדות על עצמך. 5. הכנס לפה חפיסה שלמה של מסטיקים ויש לך דקה שלמה לספר לנו את כל התחביבים שלך. 6. המצא סיסמא לקבוצה. 7. ספר לנו על מקרא מצחיק/מפחיד שעברת. 8. עליך לפרק שרשרת שלמה של אטבים משרדיים. 9. ספר בדיחה לקבוצה 10. עליך לקפוץ בחבל במשך דקה ולספר לנו עליך. 11. צור מצב שיתקיים בחדר זה חיבוק קבוצתי. 12. המצא שיר עליך במנגינה של סופרסטאר. 13. משימתך לשבוע הבא: להביא חטיף גדול. 14. משימתך לשבוע הבא: להביא בקבוק שתיה. 15. משימתך לשבוע הבא: להביא 3 חברים חדשים. 16. משימתך לשבוע הבא: לצייר ציור של כל הקבוצה. 17. עליך לרקוד ריקודי בטן על רקע השיר הבא. 18. ספר לנו 5 עובדות שלא ידענו עליך. 20. ספר לנו על החלומות שלך. 21. משימתך לשבוע הבא: להכין הצגה ל-5 דק' ראשונות.
בהצלחה

למעלה