משימתו של ארבל מהכרמל

נירוונה

New member
משימתו של ארבל מהכרמל

ויהי בוקר ויהי ליל והטלפון צוהל ומהעבר השני קולו של נערי משימה לך-שימי לב תארי המאהב תני ציון לביצועיו תארי מעלליו ספרי נא בלי רבב הכיצד אותך יאהב ואני כאן דהומה בעיה-לא משימה הן אם ארבה שבחי העלם החובק תור ריבות פה יתייצב ואנוכי אדחק ואם אקלס ואזלזל ביצועיו לא אהלל מוניטיני כעתירת טעם יביא לכאן את נביאי הזעם אז הוחלט כאן פה אחד כמובן מדובר בפי הנחמד לא להלל ולא לקלס פשוט עם הנייר להתעלס וזה האיש וזה הסייח לפני שאת מלאכת האהבה ינגח מרבה מילים הנער לא תוקף הוא מיני שער ואז כבדרך אגב שולח העלם ידיו את העלמה ממול חובק ואת צמד שפתיה פושק מחדיר לשונו בנשיקה שואב אותה בשקיקה כהרף עין מחלצה ממלבושיה פוגש מכרים ישנים את שדיה מעביר כפותיו על כל מכמניה נושק ולוטף שיפעת אבריה מצמיד את אונו הזכרי הזקור שמימדיו לא אתאר וזה ברור פן תעלוזנה בנות ערלים ושוב נחזור לעיניין התורים מיני ארץ אותה הוא מרים כן רבותי יש לו שרירים מניף ומוריד ואוחז עכוזים לא-עכשיו הוא אינו חורז חרוזים שותק העלם כשהם אחוזים נושא העלמה אל בינות מצעים ושם מתחילים עיקר הביצועים מפשק ברכות ירכיים הודף מקרב את אפו נושם ונושף שולח לשון חודר ופורץ משתלח באון ואותה מפוצץ וכששרה הגברת את שיר ההלל אזי בא לציון גואל הוא בא בה באוןעם שפע האש והולם בה בעוז הולם ובוטש וכשעשן לבן מהחדר עולה שוקטות הנשימות והעלם חונה אינו בורח בתום הקרב אלא נשאר מנשק ועוד יאהב מלקק תנוכים ולוטף פנים משדר את חום גופו הנעים אומר את דברו ללא תווים כי שותק שם הנער אמן המילים את הבמה מפנה לשתיקות וכפי שהבנתם-אין טענות..

shoteret

New member
:cool: לארבל מהכרמל ולנירוונה

היי סקסיים, ובכן ארבל יקירי עמדת במשימה בגאווה הבאת הנה את נירוונה היפה והיא פשוט תיארה את אונך בלשון נדיבה כעת יודעת אני שכל סיפורך אינם גוזמא אלא אמת לאמיתה המשימה לא היתה כה קלה לתאר איזו פנטזיה או סתם אורגזמה באמצע היממה הבאת אליבי שהוכיח בחריזה שאתה פשוט נפלא גם תוך כדי וגם אחרי והעיקר סקס מהנה שיהייה נוני נ.ב. נירוונה היקרה מה דעתך להישאר בפורום ולכתוב עוד הודעה מדליקה???

``הודעה נבחרת`` לפחות !!!! H-)

נירוונה (איזה ניק מצאת לך?)! אמנם בפורום הסקס נדיר לקבל ``הודעה נבחרת`` אך ממני אישית יש לך 12 נקודות ואת הפרס תקבלי בפגישה הבאה.......נלמד אותך תנוחה חדשה !!! לא הייתי מצליח בחיים לצאת מהמשימה באופן הכל כך מקסים ולא זול ואעפ``כ לומר הכל !!! תודה על שיתוף הפעולה גם כאן וגם במיטה ובליבי השימחה ובאמת שאת מאפשרת לי לענגך. בא אל גנייך, מאזין למקהלת גניחותייך, ואני מכוון חלילי אל פגישתנו הבאה בשעה ההיא. מממאאאוווההה!!!!!

למעלה