משימת היום-ספרו על אהבתכם הראשונה

niva99

New member
משימת היום-ספרו על אהבתכם הראשונה

מתי,איך נראה,כמה זמן יצאתם-אם בכלל,למה ניגמר,האם ניפגשתם מאז,מה עושה היום-האם אתם בקשר? ב-ה-צ-ל-ח-ה.

Vdrums

New member
נו אז למה לא התחלת?

מתי התחיל: 27/8/1999 מתי נגמר: ינואר 2000 למה נגמר: היא התגייסה והסתובב לה הראש
האם נפגשתם: כן אחרי איזה שנתיים נראה לי, היא התקשרה ורצתה לראות אותי, נפגשנו סתם דיברנו קצת וזהו. מה עושה היום: אני לא בקשר איתה, מאז שזה נגמר לא הייתי, היא מתקשרת כל שנה ביומולדת להגיד מזל טוב.

תכינו את הטישו... ../images/Emo6.gif

יולי 2001 טירונות בבסיס מסריח ורחוק מהבית. אחרי הטירונות - מוצבת לשירות באותו בסיס
( המזל שלי..) הימים הראשונים עברו עליי בצורה נוראית ( כמו כל צעירה אחרת) לאחר שבוע פתאום ראיתי אותו ( תופים ברקע) חייל חמוד שמשרת איתי באותה מחלקה. מאותו יום שראיתי אותו פתאום השירות שלי שם לא היה כזה נורא , נהניתי לקום כל בוקר רק כי ידעתי שאני הולכת לראות אותו להיות איתו. הרגשות היו הדדיים ומאז הסיפור ביננו רק פרח ופרח לו... לאחר שנה ומשהו של שירות... עברתי לבסיס קרוב לבית והוא השתחרר מהצבא. הוא גר בנתניה אני חיפאית , המרחק עשה את שלו , לאט לאט הוא הפך להיות חבר לסופי שבוע ( הכוונה יצא לנו להתראות רק ימי שישי שבת) וזה בכלל לא התאים לי ולו , לאט לאט כמה שניסינו להתפשר המצב לא היה כמו פעם והחלטנו שעדיף לגמור את הסיפור. היינו ביחד בערך שנה ו - 3 חודשיים. לאחר הפרידה המשכנו להיות בקשר למספר חודשיים ולי אישית זה היה קשה כי כמובן עדיין היו קצת רגשות והתברר שגם לו , אז התחלנו לדלל את השיחות עד כדי ניתוק מוחלט. לפני 3-4 חודשים ביקרתי במועדון בנתניה וראיתי אותו שם , עדיין בחור מדהים כפי שהיה. וזהו בעצם...

niva99

New member
אצלי זה נוסטלגיה

אי שם בשנות ה-80 הייתי מאוהבת בו בסתר מכיתה ג' בגלל שהיה יפה ומוצלח עבר את כל חברותי והשאיר אחריו רסיסי לבבות מנותצים... היינו יחד בותם החבר'ה. ל"ג בעומר אחד,ליד המדורה הציע לי ללכת איתו לטיול קטן. ובגלל שרציתי להרגיש מיוחדת ולא אחת משרשרת כיבושיו עניתי לו:"לא מתאים לי עכשיו לטייל"... הבחור התקדם בסולם הדרגות והיום הוא אלוף משנה או תתאלוף בגיזרת הדרום. לעיתים רחוקות יוצא לי לראותו.לפעמים בטלויזיה.

Multik

New member
אזלי הכול היה פשוט

זה היה בכיתה י"א בעבודת ביוטופ בעין גדי (למי שלא הגביר ביולוגיה זה 12 שעות ברץף לשבת מול שיח ולספור כמה שפנים מתגרדים כמה רצים וכמה מזדיינים במשך 3 ימים רצופים 3 פעמים בשנה) היא הייתה מין בחורה מוזרה כזו נפלנו ב אותו החדר היא אני והבחור שעשיתי איתו את הביוטופ התבררנו כ היחידים מב"ש אז ברחנו לים המלח הבחור עזב בעמצעה ואנחנו לא הצלחנו לעקוף את הגדר בסופו של דבר ישבנו במדבר בלילה ודיברנו עד אור ראשון והלכנו לעשות תצפיות בלילה השני הסיפור חזר על עצמו. בבאר שבע נפגשנו כמה פעמים ואז היינו כאילו חברים הקשר היה בערך 2 שנה לפיני יומיים היא הזמינה אותי ליום הולדת היא לא שירתה והיא טסה לחול אכשיו היא יצרה איתי קשר היא רופאה בבית חולים בחורה חבלז עוד שבועיים יש לה יום הולדת אם כבר מדברים אני מתכוון לבוא אבל אני כבר לא כול כך מקיר אותה מה אפשר לקנות ב 70-100 שקל שאמור להתאים לכול בחורה

niva99

New member
קודם כל

היה מהנה ביותר לקרוא על אהבתך הראשונה. הסיפור הזכיר לי את התצפיות שעשינו במדבר יהודה על הגרבילים (מין עכברי שדה -די חמודים). לגבי שאלתך אודות מתנה הולמת בסכום שנקבת אז:קרם גוף ,ספר ,זר מושקע.

ס22ית

New member
חחחחחחחח גם אני עשיתי ביוטופ

ברמת הגולן...על הצבי הארץ ישראלי...4 מפגשים בשנה של 3 ימים... אחח איזו היסטוריה

למדתי 5

כל כך אהבתי את זה אפילו חשבתי לעשות את התואר שלי בכימיה. בסוף נידבקתי בחרק המחשבים כמו כולם..

נוסטלגיות נוסטלגיות

האמת שלפעמים אני לא בטוחה אם מה שאני מגדירה כאהבה באמת היה אהבה, כי למדתי שיש רגש אהבה הרבה יותר חזק וקרבה הרבה יותר גדולה. אבל אני מניחה שבזמנו זו היתה אהבה בשבילי. הייתי חיילת צעירה, ישר אחרי קורס במוצב בחור בצפון. הוא עזב את המוצב ממש לפני שהגעתי, ויום אחד הוא התקשר לדבר עם אחת הסמבציות. אני והוא התחלנו לדבר (סיפור ארוך שקשור לשם שלי), והיינו בקשר טלפוני חודש בערך. לאחר מכן ניפגשנו והשאר היסטוריה כמו שאומרים. הקשר היה משהו בין שנה לחצי שנה וניגמר כי הוא אמר שניגמר לו (חצוף! איך הוא מעיז לשבור לי את הלב?!?!) לא נישארנו בקשר. לפני שנה או שנתיים הוא איתר אותי דרך אתר חבר'ה ושלח לי אי מייל. החלפנו כמה אי מיילים וזהו. אין לי מושג מה קורה איתו היום.

אהבה ראשונה בתיכון

היתה מאוד חד צדדית.. הוא היה החתיך של השכבה ואני עוד אחת נחבאת אל הכלים לדעתי הוא לא הבחין בי בכלל. כשנפגשנו לאחר שנים באוניברסיטה זה הוא שהתעניין האם אני פנויה ולתשובה השלילית שלי-היה טעם מתוק..

למעלה