משימת ליידי גאגא

tkoresh

New member
משימת ליידי גאגא

שלום לכולם, אני וכמובן מעריצי הגאגא רוצים לעשות מן מחווה כזאת שתביא אותה לארץ להופעת הMONSTER BALL מה שאנחנו מעוניינים לעשות זה משהו דומה לזהhttp://www.youtube.com/watch?v=YOmRKk6Ej8Y&feature=player_embedded זה מה שעשתה ספרד וריגש מאוד את גאגא והיא בסוף הייתה שם בהופעה אם מישהו מעוניין להשתתף אשמח מאוד אנחנו מחפשים כמה שיותר אנשים יותר טוב ומי שלא רוצה לרקוד לא חייב כל אחד שיכול לעזור לפרוייקט הזה יעזור מאוד אם מישהו מעוניין שלחו לי הודעה בפרטי ושנגיע למס' אנשים מסויים ניפגש אבל כמובן שתיהיו רצינים ... אשמח לשמוע ממכם... מי שמעוניין יכול למצוא בפייסבוק talor koresh

tkoresh

New member
כן את צודק ראיתי גם את זה אבל...

נכון זה גם יפה אבל זה ניראה לי נדוש שכן הרבה עשו את זה ואת הריקוד לא הרבה לכן הקמתי קבוצה בפייסבוק ואשמח אם אתה ותביא איתך כמה שיותר חברים תצטרפו לקבוצה ושמה כבר נדבר על הכל ולא משנה בן כמה ומאיפה מכל הארץ וכבר נחליט מה לעשות הקבוצה היא כולם רוקדים גאגא..... זה שם הקבוצה אשמח שתביא חברים כמה שיותר יותר טוב אפילו נוכל לשבל את שתי הדברים ויהיה פצצה ואז ניראה את התגובה של גאגא..............

tkoresh

New member
כולם רוקדים גאגא.....

שמה של הקבוצה בפייסבוק שעוסקת בעשיית הקליפ לגאגא כל המעוניין אשמח מאוד אם תצטרפו

מיקה2008

New member
חמודה את לא רצינית את מתעלמת

שלחתי לך הודעה למסר ואת לא מגיבה איך את רוצה ליצור יותר אנשים ?!!

tkoresh

New member
אני לא מתעלמת מאף אחד

לא ראיתי שום הודעה אין לי שום דבר אני לא מתעלמת מאף אחד חס וחלילה אני צריכה כמה שיותר אנשים צרי איתי קשר בפייסבוק או בקבוצה או בפרטי talor koresh פרטי וכולם רוקדים גאגא.... הקבוצה....

מיקה2008

New member
חברה "מפלצות קטנות" תתעוררו והצתרפו לפרוייקט

....ליידי גאגא כי רק אתם יכולים להשפיע ולהביא אותה לארץ

למעלה