משינה מתאחדים!!!!!

gushi

New member
משינה מתאחדים!!!!!

ישששששששששששששששששששששששששש....!!!! הודיעו בחדשות!! לא מאמינים כנסו לYNET

shaai

New member
מי??????

מי חקיינים??? משינה? אפפהההההה לא לדבר ככה!!!!!

jamesT

New member
מצטער לא התכוונתי להעליב

פשוט מעצבן אותי איך אנשים לוקחים משהו שלו שלהם ומתפרסמים עליו אז אני לא שומע אותם מדעה (כמו שכל נורמלי לא שומע פופ כי זה ממסוחר) אז תשמע/י אותם חופשי....

fuggi

New member
ברור... ../images/Emo60.gif

אני לא נורמלית כי אני שומעת משינה... אני חריגה... איש נורמלי ומדהים שכמותך. למד אותי עוד מבינתך השופעת!

jamesT

New member
וואי, את בטח קראת את זה בטון

עצבני, כי לא ככה התכוונתי לזה!! וחוץ מזה אני רק אמרתי מה אני חושב על משינה מה את רוצה?? מה את לוקחת לריאות??

fuggi

New member
דווקא לא קראתי את זה בטון ../images/Emo60.gif

עצבני, אלא בטון מתנשא. אתה אמרת מה אתה חושב על משינה, והוספת כי אנשים נורמלים בנפשם, מוחם ורוחם - ימנעו מלשמוע להקה פופיסטית וממוסחרת זו. שוב, תודה לך מבקר המוזיקה של המגזין רולינג סטונז, תודה לך שוב על שהארת את עיניי!!! איש יקר.

jamesT

New member
מצטער, לא התכוונתי לעצבן אותך

אני לא מתכנן לריב עם אף אחד אז סליחה אבל רק להבהיר את העניין זה לא היה בטון מתנשא ואת צודקת שהמילה "נורמלי" קצת תקוע בצורה מפגרת שם... אז סליחה....

לדעתי זה גם אחלה..... ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

אבל יש לי הרגשה שזה שוב לא יצליח...

שזה שוב לא יצליח?!?!

רק חבל שמשינה מאודדדד הצליחה....מאוד.... עם הופעות של 50,000 איש ויותר ומכירת דיסקים מטורפת........
אין לי מושג למה הם התפרקו!!! אבל בטח שזה לא היה מחוסר הצלחה.... אולי מיתר הצלחה!

חחחח אז למה אמרת חבל?? ../images/Emo168.gif

ולא יודע..., משינה היא אחת מהלהקות רוק ישראלי (לדעתי זה לא ממש רוק...) שממש ממש תיזכר לדורות... אבל יש משהו שאני לא אוהב בהם...., אבל הם דיי אחלה...

זה אמור להיות "חבל"....

חחחח...משהו בסגנון "מצטער לאכזב" אבל משינה הייתה מאוד מצליחה.....

אני אמרתי!! ../images/Emo168.gif

משינה היא להקה מעולה!!!! אבל לדעתי יש להקות, שהם אפילו עכשויות שהם יותר טובות....

למעלה