משינה!(?)!!!

edlessme

New member
משינה!(?)!!!

אז ככה.. אתמול הייתי בהופעה.. עכשיו.. אני לא ציפיתי להרבה.. כי.. בכל זאת.. זה לא גזוז.. זה רק משינה.. אבל באנה.. היה עננננקקקקקק!! אני ממליץ לכווולם ללכת להופעות שלהם.. יש עוד הרבה ואתם יכולים להשיג כרטיס בחינם.. בכל מינ דרכים.. אז... יאללה... כי זה באמת אחלה שואו...

noosh

New member
משינה מעולים!

ולא אכפת לי כמה הם גנבו / העתיקו / השאילו מאמנים אחרים (כולל פינק פלויד, ד"א
) הם ידעו מה להעתיק, ואיך לעשות את זה טוב

pink floydror

New member
פשינה פשוט..

אי אפשר בלעדיהם!! :)...חחחח...עד כמה שכל שיר שלהם זה שני אקורדים שמתחלפים באופו מעצבן...פשוט אי אפשר בלעדיהם

הם גנבו בערך מכל מה שזז

אם זה מאדנס, בוב דילן וכנראה שגם פינק פלויד. מה שהיה שם והיה פופלארי - הם גנבו ממנו. בכלל לדעתי הם להקה שהוציאה רק שני אלבומים טובים וזהו, אבל לא רוצה להכנס לזה.

Tomer 123

New member
טוב...

הנושא הזה כבר טחון ועולה בכל דיון כלשהו על משינה אז מה זה משנה אם הם גנבו/העתיקו/הושפעו/ביצעו מחווה וכן הלאה, הם להקה טובה, ויש להם שירים טובים, אז מה? וממה שאני שמעתי, בעניין ההעתקות: one step beyond - מזכיר את "ריקוד המכונה" במקצב, בצעקה בהתחלה ובסקסופון night boat to cairo - רק בשם. המוסיקה ו/או המילים לא קשורים ב-כ-ל-ל לרכבת לילה לקהיר wish you were here - דני באמת דומה לו, אבל לא ברמות של העתקה. אבל בכל זאת האקורדים כמעט זהים, יש כמה פראזות חוזרות ודמיון מסוים בעיבוד. אה ועוד משהו. עם כל הכבוד ל"מפלצות התהילה", שכבר דובר עליו, ועל כמה שהוא מהפכני ומצוין וטוב, והוא באמת כזה, אבל לדעתי השניים הכי טובים של משינה הם "העמותה לחקר התמותה" ו"משינה 3". שני אלבומים שהם חובה לחובבי משינה, ובכלל למי שאוהב מוסיקה טובה...

noosh

New member
שימי לב למעבר ב-"דני"

השיר הזה נוגן אצלנו בכיתה בערך בכל שיעור ביולוגיה במהלך כיתה י', ובכל זאת הפעם הראשונה ששמתי לב שהמעבר ב"דני" הוא בדיוק כמו המעבר ב-"וויש" הייתה רק בהופעה (המעולה, והשניה
) שלהם

דני..

"מושפע" מ-Wish You Were Here, בואו נאמר. זה לא רק המעבר, זה כל העיבוד, מבנה השיר, ואפילו המילים - שהן על חבר ש"הלך לאיבוד" וחבל שהוא לא פה וכו' וכיו"ב. אגב א': יובל בנאי היה איתי בקייטנה כשהיינו ילדים. הוא הוצג בפנינו כ"בן של יוסי בנאי". אח"כ שאלתי אותו אם הוא באמת הבן של יוסי בנאי, והוא אמר שכן. נראה עליו שהוא עייף מכל השאלות על אבא שלו. אגב ב': אני מכירה את אמו של איגי. אגב ג': רמי קליינשטיין היה בכיתה שלי בבי"ס.

כן! ../images/Emo6.gif

היה לו ראש מלא שער... יש לי תמונות. הוא החל להקריח רק בשנות העשרים שלו.

Jam Head

New member
ההופעות שלהם יקרות

קשה לי לשלם 120 שקל או יותר עבור להקה שאני אוהב בקושי ובקושי מכיר שירים שלהם.

N a V e

New member
משינה אדיריםםםם

הם ופינק פלויד הלהקות האהובות עליי. אין בכלל מה לדבר,העתיקו או לא.קודם כל השירים היחידים שהם באמת מועתקים הם הקיור- boys dont cry ו hurrican של דילן. מאדנס?כל סיגנון הסקא נשמע ככה לכן טבעי שיש דמיון. בדני של משינה יש אותם אקורדים של wish you were here בהתחלה בשיר "עכשיו את בוכה של משינה" יש את השורה "אמא לב אטום".בואו נתרגם לאנגלית ונקבל ... מממ פינק פלויד ?! להקה גדולה בכל אופן...הייתי בהופעה הראשונה.חלום שאתה לא רוצה שיגמר אף פעםםםםם

edlessme

New member
לשלם? למה?

פשוט תפתח חשבון בבנק שהשהם שלו הוא "בשביל האום שלי"... או תשתה הרבה מיץ "פרי המקום בו עושים יין" (אלא אם כן המבצע נגמר) לתוהים.. פשוט מנסה להימנע מלהזכיר שמות...לא עושה פירסום לאאאף אחד..

RevitallicA

New member
אחלה להקה...

שברגע שהתאחדה-החליטה לתפוס תחת ולעשות הופעות יקרות בקיסריה!

N a V e

New member
לא מדוייק

קיסריה מקום יקר להופיע בו.בדוק אצל שלמה ארצי וריטה... ממדנאס נגנבו סיגנונות.אהוד בנאי למשל כתב את רכבת לילה לקהיר שזה ללא ספק על משקל night boat to cairo של מדאנס,אבל מלבד השם אין דימיון במוזיקה.one step beyond-שיר שתכליתו סולו סקסופון,כמו בריקוד המכונה. מה יש לדבר,הסיגנון המוזיקלי דומה מאוד.העתקות?-לא...

little beatle

New member
אחלה להקה.../images/Emo13.gif

אבל.. אבל... כווורת!!!!!!!!! האא!כוורת הרבה יותר טובים מגזוז, יותר מוכרים והם גם הבסיס לגזוז- אותו הכותב והמלחין (דני סנדרסון" )
ומשינה טובים, אבל לא ממש מתוחכמים... נורא פשוטים למען האמת..

למעלה