משך ההפסקה בין סטים של עליות מתח

smeilly

New member
משך ההפסקה בין סטים של עליות מתח

שלום אני סובל מניוון keyboard ומנסה להתמודד עם המחלה באמצעות סטים של עליות מתח (להלן צינור מים קרים שנמתח לאורך תקרת מחסן במרתף הבנייו בו אני עובד, על תשאלו...). שאלותי: 1. מהוא משך ההמתנה האופטימלי בין סטים של עליות מתח (6 עליות בסט לערך עם אופציה להוספה)? מה הראציונל הפיסיולוגי מאחורי שיקול זה? 2. האם 4 אימונים בני סט בודד לאורך היום (ז"א שבין הסטים עוברות שעות) שווים משהוא? אני מכוון לתחושת חוזק ושרירי זרועות שיאזנו, במובן המגוחך של המילה, את מראה הכרס בחושך. תודה מראש.

oridoron77

New member
אין לי מידע

לגבי המחלה שתיארת (אני מבין ממך שזה סוג של מחלת ניון שרירים נכון?). אני מציע ראשית להתייעץ ולקבל מרופא הנחיות איזה סוג פעילות מותר לך, ומה אסור. לאחר מכן, תוכל לחזור לכאן ולהתייעץ איתנו. בהצלחה ורק בריאות אורי

smeilly

New member
סתם התחכמתי...

היי אורי, פיספסתי עם הנסיון ההיתולי, אני בריא לחלוטין. אתה יכול לעזור לי השאלות? (בהתחשב באדם רגיל). תודה.

oridoron77

New member
../images/Emo13.gif לא אומרים דברים כאלה

1. הכל תלוי בכמות העליות שאתה מסוגל לעשות. בשביל 6 חזרות, ההייתי נח 2-3 דק'. צא מנקודת הנחה שהמטרה היא להוסיף חזרות (אם למשל ההיינו מנסים לשפר כושר התאוששות, ההינו עולים על מנוחה קצרה יותר). 2. במידה ואתה רוצה להתחזק, לאחר שתגיע ל10 חזרות, ההייתי ממליץ לך לנסות לכרוך עליך משקל ולנסות להישאר עם אותן מספר חזרות (5-8), ולעלות משקל. 3. בשביל להעלות מאסת שריר צריך, ולהוסיף עוד קצת תרגילים. אורי

קצת חומר למחשבה

הפעם ממקור אחד. שווה לקרוא, לא חייבים להסכים עם מסקנותיו, אבל העובדות שלו נכונות

למעלה