משך השירות

after

New member
משך השירות

לכל אילו מכם המתגייסים לאחר חודש יולי 2001 מהו אורך השירות המצויין על גבי הצו גיוס? הבנו שאולי מאריכים את משך השירות לבנות ומקצרים את זה של הבנים דובר צה``ל טוען שלא... אך אנו מעוניינים לדעת מה המצב בפועל. בברכה, צוות ``אפטר``

יואב.ט

New member
אז ככה:

אני קיבלתי דחיית שירות בשנה כי רציתי ללכת למכינה קדם צבאית (בסוף ויתרתי) וגם על צו הגיוס של יולי 2002 רשום שהשרות הוא ל36 חודשים. אבל, שמעתי מחבר שיש מישהו שאמרו לו שמי שמתגייס אחרי נובמבר או מרץ ישרת רק שנתיים וחצי. ועוד משהו, ממה שקראתי בעיתון התקבל כבר החוק לקיצור השירות לבנים והארכתו לבנות אבל בגלל המצב בשטחים הוחלט להקפיא את העניין עד שירגעו העניינים.

mishmish17

New member
לא ולא!

אני מתגייסת בדצמבר וכתוב לי בצו גיוס שיש לי שנה ו-9 לשרת..

d&a

New member
משך השירות

אני מתגייס ב - 14.11.01 ובצו שקיבלתי כתוב כי משך השירות שלי יהיה 36 חודשים . בברכה דוד .

*tal*

New member
התאריך גיוס שלי הוא ל-23.9.01

וכתוב שמשך השרות הוא 21 חודש.

liorle1

New member
אפטר שואלים שאלות???

למה אתם לא מבררים תשובה מוסמכת מגורמים רשמיים? מאד לא רציני.

jedi knight

New member
תשובה לגבי משך שירות

השירות לבנים נשאר 36 חודש ולבנות 21 חודש ובנוסף צה``ל החליט להאריך לבנות שעוסקות במקצועות טכנולוגים תיכנון ומקצועות שצה``ל חסר בהם ל-24 חודש למיטב הבנתי לשאר הבנות (עורף מדריכות פקידות וכו..) השירות נשאר 21 חודש

after

New member
תגובה

למקרה שלא שמת לב, בגוף השאלה ציינו שהתגובה הרשמית שקיבלנו מדובר צה``ל הינה שמשך השירות נשאר כפי שהוא כיום: 36 חודש לבנים ושנה ו-9 חודשים לבנות. למרות זאת, היו דיבורים שמשך השירות עומד להשתנות ובהיותכם מלשב``ים שיותר מעורים בתוך המערכת הצבאית כרגע מאשר אנחנו, חשבנו שאולי תוכלו למסור לנו מידע שגורמי צה``ל הרשמיים עדיין לא מעוניינים שנדע. צר לנו אם זה נראה בעיניך כ``לא לעניין`` בברכה, צוות ``אפטר``

טל עדתו

New member
התשובה שניתנה לי מפי אנשים מוסמכים

כשהיתי אתמול בבסיס ניצנים הבנות שאלו אם באמת זמן השירות של בנות הוארך ושל הבנים קוצר והתשובה שניתנה לנו מםי קצינת ח``ן(בשם דובר צה``ל) ראשית היא כזאת: בנים - זמן שירות 3 שנים נכון לעכשיו, רצו לקצר לשנתיים וחצי אך עקב המצב הבטחוני נכון להיום לא מקצרים. בנות - שנה ו9 חודשים (חוץ מלוחמות תותחנים ואכ``ב שעושות שנתיים וחצי) א-ב-ל מחודש יולי 2002 (שימו לב 2002!) הזמן שירות של בנות יוארך לשנתיים וחצי. טל.

balcony

New member
כלומר שאם אני מתגייסת

באפריל 2002 אני אעשה רק שנה ותשע?

jedi knight

New member
לשנתיים טל !!

לא לשנתיים וחצי אולי לבנות שמשובצות בתפקידים כמו מ.ט בתותחנים איכון נ``מ אב``כ יאריכו לשנתיים (ואני מניח שלזה התכוונת או שלא שמעת טוב בהסבר) וחצי לשנתיים וחצי אך בכללי רוצים לשנתיים !!

jedi knight

New member
לא יודע מה בעתיד

נכון לבינתיים ממקורות מוסמכים המצב הוא כמו שציינתי !

snoway

New member
תשובה

השם שלי בטעות השתרבב לרשימה של מכינת נחשון. הם העבירו לצבא את הרשימה ובה השם שלי. אני בשלבי ביטול, אבל כבר שלחו לי תאריך גיוס חדש מהצבא ליולי 2002 ומשך הגיוס שם הוא 24 חודשים.

למעלה