משך התנדבות

Yarden150

New member
משך התנדבות

אהלן,
אני מוחזר שירות כתומך ביחידה קרבית.
משהו אמר לי שבגלל הסיבה הזאת אני עושה שלוש שנים.
רציתי לבדוק מה באמת משך השירות שלי?
הדף היחידי שחתמתי, זה דף שכתוב בו שאני משלים שירות לשנתיים אלא אם אני עובר קורס ואז זה ל-3 שנים.

בנוסף, דף אחרי זה יש את האחריות הרפואית שזה אומר שהצבא הוא זה שלוקח עלי אחריות ולא קופת החולים.
שאותו בחיים שלי לא ראיתי ועליו לא חתמתי. רציתי לשאול אם אני יכול בעזרת המסמך הזה לעבור לכללית. הייתי נורא מופתע
כשאמרו לי שהצבא לוקח עלי אחריות. הייתי הולך לכללית ומבקש מהם שרות והם לא היו יודעים על מה אני מדבר.
בסופו שלדבר רציתי לשאול אם זה אפשרי לעבור לכללית.

hillator

New member
תשובות

יתכן ואתה עושה קורס כתומך לחימה ולכן השלוש שנים?

בנוגע לעניין הרפואי הפנתי שאלה לתא מתנדבים העדכן שתהיה תשובה

הילה

Yarden150

New member
משך התנדבות

אני לא עושה קורס וגם לא חפיפה. אני בתפקיד שלט היה קודם.
בהתחלה הייתי מיועד לתפקיד אם קורס ולכן הייתי מודע לזה שזה 3 שנים. אבל פסלו אותי מהתפקיד הזה הרבה לפני הקורס.

בנוגע לאחריות הרפואית היחידה בכלל לא ידעה שיש הבדל בין מוחזר שירות למתנדב ואמרה לי שאני לא באחריותה והכללית אמרו בדיוק הפוך ככה שהייתה תקופה שלא ידעתי לאן אני צריך לפנות. כי לא עברתי תירו ות מיוחדת עם הסברים. אני חושב שזה ראוי לציון בעזרת תא מתנדבים בזמן שמוחזר שירות מתגייס מחדש.

אני מודה לך על העזרה.

hillator

New member
מוחזרי שירות

אם אתה מוחזר שירות הטיפול הרפואי דרך הצבא וכנראה גם בגלל זה הפזמ של שלוש שנים

בברכה

Yarden150

New member
משך התנדבות

הייתי מאוד זהיר בדיוק בנושא הזה ולכן קראתי מה שאני חותם. וחתמתי על מסמך שכתוב ששרתי 5 חודשים ואני משלים עוד 19 חודשים אלא אם אני עובר הכשרה כלומר יצירה לקורס ואז אני משלים ל36 חודשים סהכ. יש לי עותק של הטופס הזה.
כשהיה לי את הבעיות עם ביטוח לאומי שהרפיאו לי את הביטוח בכללית ולא ידעתי למה תא מתנדבים פקסס לי את זה ועוד דף שאותו לא ראיתי בחיים שבאמת אומר שאני יהיה על אחריות הצבא. זה היה לי מאוד חשוב להיות מנוי בכללית והדף שהם שליו לא חתום על ידי ועל ידי אף אחד אחר.

כשדברתי איתם, התשובה הייתה. זה בסדר, אנחנו לא מחתימים אף אחד, ככה זה אמור להיות...
אני יודע שמוחזרי שרות הם על אחריות הצבא אבל לפני זה לא ידעתי וגם אף אחד לא יידע אותי בנושא הזה.
בגלל זה אני שואל האם נראה לך שאני יכול לעשות משהו בנידון?

hillator

New member
תגובה

1. לגבי משך השירות אני מחר אנסה לברר מול תא מתנדבים.
2. לגבי שירותי רפואה מוחזרי שירות דרך הצבא זה הנוהל תמיד

בברכה

Yarden150

New member
משך שירות

הילה, רציתי לברר אם בעקבות הפניה שלך לתא מתנדבים בקשר למשך השרות קבלת תשובה שתוכלי לכתוב לי. תודה רבה.

למעלה