משכורת ממוצעת/מספיקה כדי לחיות בקנדה

karasindo

New member
משכורת ממוצעת/מספיקה כדי לחיות בקנדה

אני יודע שזה מאד תלוי אם אתה משפחה/יחיד והדרישות שלך מהחיים אבל אני ישמח לקבל תמונה כללית האם משפחה צעירה יכולה לחיות בטורונטו משכר של 30K 40K 50K כמה נחשב כדי לחיות חיים סבירים בטורונטו

אני חושבת שאת מגזימה

אם פורסים את הסכום לחשבונות. מהר מאוד ממצים את ה- 50K ברוטו. הסכום הנ"ל משאיר נטו של 3000-3500 שכר דירה- כ- 1500 הוצאות רכב - כ - 400 (רק ביטוח ודלק) סופר- כ 800 כבלים/ אינטרנט/ טלפון- 200 וכבר הגעתי למינימום בלי להכניס כל-כך הרבה דברים כמו גן לילד, בילויים, ביגוד, תיקוני רכב, הוצאות בריאות, חוגים, להמשיך?

בוביקון

New member
אלא אם הצפון יותר יקר

מדאון טאון, והוא לא. 800 דולר לסופר זה באמת קיום ממוצע-מספיק? אני קונה כל מה שרואות עיניי, כולל פירות וירקות בכמויות, בשר טרי, חיתולי האגיס וסימילאק ולא עוברת 120 דולר לשבוע ואני באמת לא חוסכת בכלום כי אין לי צורך בכך. 200 דולר תקשורת כוללים 2 סלולריים, כבלים עם ערוץ ישראלי, אינטרנט וקו רגיל - זה באמת בסיסי? אי אפשר לחיות בעולמנו בלי סלולרי וכבלים? אני ממש בהתחלה חייתי בלי ושרדתי כדי לספר
לגבי דירה, שוב, דירה ב-1500 דולר זה לא ממוצע ולא בסיסי, אפשר בהרבה הרבה פחות. אני חושבת שאת מדברת לא על רמת חיים ממוצעת-בסיסית אלא על רמת חיים טובה פלוס שבה חיים רוב הישראלים אבל זה משהו שמגיעים אליו עם הזמן ברגע ששני בני הזוג או לפחות אחד מהם מוצא עבודה או כשמגיעים לרלוקיישן. כל עוד אין הכנסה אפשר לחיות באופן בסיסי על הסכומים שציינתי בלי שום בעיה. .

בוביקון

New member
אפשר לחיות מ-30K

בלי רכב ובלי ילדים, 40K עם רכב או ילדים ו-50K רכב וילד.

shipy1234

New member
אז 30K ברוטו לשנה לזוג?

זאת אומרת שמספיק 15K ליחיד לשנה למחיה מינימלית?

mikki01

New member
בצמצום רב

מ30K בשנה תוכל לחיות כזוג באופן מינימלי

למעלה