משכורת נוספת לסגן

ATAF151

New member
משכורת נוספת לסגן

כפי שאמרתי עכשיו יש גם כתבה בעיתון, בילסקי החליט לתת שתי משכורות מלאות לשני סגנים, לעומת משכורת אחת בלבד שניתנה בכל תקופת כהונתו של חופרי.

לקורא גביסקון בלבד: תגובת העיריה: שמחה ומודה ...

gabiskon

New member
לא רואה בעיה עם התגובה ולא עם עוד כמה אלפי

שקלים בחודש לשיקום העיר

ATAF151

New member
מה הקשר לשיקום העיר

האם המשכורת הנוספת של כמה עשרות אלפי שקלים בכל חודש הולכת למומחה בינלאומי לעבודה מוניציפאלית או לעסקנים שהיו שמחים לעבוד גם בחצי משכורת?

התגובה של העיריה היא: ''על פי החוק לראש העירייה שלושה סגנים, מתוכם שניים בשכר מלא, ואחד בתואר, ללא שכר, ואנו פועלים לפיו''

התגובה של העירייה לא רלוונטית כי איש לא אומר שהעיריה עברה על החוק, תגובה עניינית הייתה מסבירה מדוע מבחינה מקצועית וענייניית יש צורך לשלם משכורת נוספת של סגן ראש עיר אחרי 8 שנים בהם שולמה משכורת אחת ולאור החוק המתרקם להפחית את מספר הסגנים ל 1. במילים אחרות התגובה היתה אומרת שראש העיר רוצה להיות נחמד לכמה שיותר עמיתים פוליטיים.

gabiskon

New member
הקשר הוא המועמד שהיית פעיל במטה שלו

וששבעים אחוזים מן התושבים הראו לו את הדרך לשדה לראות פריחות עם אשתו.

gabiskon

New member
להפחית ב-אחד לא ל-אחד. משמע להשאיר רק שניים

במקום השלושה שמותרים.

ATAF151

New member
ממש לא

החוק מאפשר לרעננה מקסימום 2 סגנים בשכר מלא וזה בדיוק מה בילסקי עשה. אסור על פי החוק לתת 3 משכורות.
חופרי לעומת זאת במשך כל זמן כהונתו נתן רק חצי משכורת לשני סגנים ובסך הכל משכורת אחת של סגן.

ארזS

New member
גביסקון שצרח על הבזבוז לא רואה בעייה בבזבוז.

הגיעו ימות המשיח...

או ש...

נינה לי

New member
עידן הטפלון מתחיל

הנוסחה המנצחת של התגובה העירונית:
''על פי החוק"....בלה...בלה...בלה... ואנו פועלים לפיו''.
ובאמצע? אה, קצת זריית חול בעיניים והפרחת בלונים צבעונים למעריצים.
ממליצה בחום על כניסה לאתר רעננה של הלוחם ללא חת, אבי גבע.
כמויות כאלה של הערצה עיוורת לראש ומעריצים פתיים, לא יאומן. משיח בפתח, או לפחות הר' מלובביץ' החדש.
איך אמרה שם אחת המושבעות? מעכשיו הכל יהיה טוב.

gabiskon

New member
זה בדיוק העידן שנגמר, תודה לאל

כמה חרא צריך היה להיות כדי שנשמח כל כך על החדש...

אצל חופרי זה עבד?????

כך כותב חיים ברוידא בכתבה.....

משכורת אחת לשני סגנים..... ככה זה עבד?????
1000000 עשרה מליון ש"ח להקמת מנהלת רעננה ( חברת ניהול ) שלקחה שכר ענק וישבה במשרדים מפוארים
נגמרה ההלואה כביכול .. הוחלפו שם המנהלים וקיבלו הלואה נוספת 4500000 ארבע וחצי מליון ורק אז הצליחו להוציא מכרז על גן העיר שמשתתפות בו 4 חברות .. עדין אין תוצאות ....

בתקופתו של .. 32 בעלי תפקידים מנהלי מחלקות ואגפים שפונו או התפנו ממשרתם והוחלפו באחרים
לפחות כמה מהם יצאו עם מצנחי זהב.... נבדוק למשל את מנהל מחלקת תרבות הפנאי... נראה למשל את מנהלת משאבי אנוש..... אצל חופרי למשל .. מנהלי מחלקות בשכר X נהפכו למנהלי אגפים בשכר X+++

אז עכשו באים לספר לנו שנחסכו 2 מיליון שקל משכר סגנים.....

אז ככה עוזי כהן ז"ל היה סגן בשכר מלא ורונית היתה אז סגן בחצי משרת שכר.... זוכרים??????
בקדנציה שניה של חופרי ... סגן בשם רונית וינטרופ.... סגן בשם איתן גינצבורג.... סגן בשם יואל עזרזר שלפניו
היה מישהו אחר מהמגזר הדתי. יואל החליף אותו במחצית הקדנציה.... יואל אגב היה אמור לקבל שכר
אך ויתר עליו עקב קבלת שכר מהיותו יו"ר חברה קדישה והרבנות ברעננה..
את שכרו .. או מחצית שכרו העבירו לאיתן גינזבורג........

אז באמת באמת אשמח לדעת היכו חסכו בימי חופרי...... אז אולי חסכו ב....... נקיון גינות ורחובות ... אז אולי חסכו
בשיפור חזות העיר .... אז אולי חסכו במתן אישורי בניה והתחלות בניה... אז אולי חסכו בכמה דברים שכולנו
התראנו ........ אבל מופעים גרנדיוזים.. שבהם היו חיוכים וצת ידים של ראש העיר .. במגלומניה של גן העיר

אולי חסכו קצת אבל בזבזו הרבה.... ולו זאת היתה רק הרגשתי או לו הייתי במיעוט בעיר ניחה
אבל כ70% מתושבי העיר חשבו כמוני ובחרו להחליף ראש עיר .... אז חשבו על כך

gabiskon

New member
החל מלפני שנתיים ועד לפני שבועיים ניסו להציג

את מחזיקי הדעה הזו פה גמיעוט סהרורי, ולהכחיש את הטענות כאילו מדובר ברוב מוחץ בעיר.
עכשיו כנראה שכל העיר היא מיעוט סהרורי ובואו נלמד משיטות הניהול של זה שצופה בחרציות
או פרח צהוב כלשהו.

ATAF151

New member
העובדות הם כאלו

לאורך כל זמן כהונת חופרי ניתנה רק משכורת אחת לסגן.
כבר בקדנציה הראשונה חופרי קיצץ את התשלום לסגן נוסף, ובקדנציה השניה מהיום הראשון עד לאחרון לא שולמה יותר ממשכורת אחת לסגן גם כאשר הסגן מטעם המפלגה הדתית היה אריה פרידמן.
ואכן, כעת שברוידא טען נגד זה לא היה איש שטען אחרת לגבי העובדה הזו.

התגובה של צבי נדב חבר המועצה ממרץ היתה שכל העובדות הללו נכונות אולם הוא חושב שראוי לשלם שתי משוכורת מלאות לשני סגנים, אני מכבד את עמדתו אולם לא מסכים לה וגם המחוקקים בכנסת מנסים לקצץ סגן אחד בשכר.

gabiskon

New member
העובדות הן שהעיר בתקופתו הדרדרה ללא הכר

אז לא הייתי משתמש בו כדוגמה לניהול

ATAF151

New member
מדוע אתה לא מתייחס לעניין

העניין בפוסט הזה הוא ההחלטה להוציא משכורת נוספת של סגן ראש עיר.
אז תענה שאתה בעד ההחלטה, או שאתה נגד, ומהם הסיבות לכך ובפוסט אחר תכתוב על נושאים אחרים.

gabiskon

New member
אתה מבקש שנלמד משיטות הפעולה של אדם שעשה רע

הצעתך לכן אינה רלוונטית

ATAF151

New member
חופרי נהג לאכול ולשתות לפעמים

אולי אנחנו נצום כדי לא לנהוג כמוהו.

הייתי בחוג בית של ביילסקי

בחוג הבית ביילסקי הסביר את הביזבוז הנורא שבחברת מים נפרדת.
הוא הסביר שפעם היו שולחים את חשבון הארנונה יחד עם חשבון המים, היום יש שני חשבונות.
הוא הכפיל את עלות הבולים במספר בתי האב והסביר שלאורך שנים מדובר בביזבוז של מיליונים רק על בולים.

ביילסקי גם טען שהמצב הפיננסי של רעננה שאחרי חופרי יאלץ אותו להסתובב ברעננה עם גיטרה ולקבץ נדבות.

לפיכך אני מצטרף לביקורת על הוספת סגן ראש עיריה בשכר.
דוקא מביילסקי שהראה מודעות כה גבוהה לשמירה על ההוצאות התנהגות כזאת ראויה לביקורת.

נינה לי

New member
אני מקווה שעכשיו, כשביילסקי גוזר סרטים

וחונך כנס יזמות באזור התעשיה, ומקבל מחמאות מח"כ דנון על שיעורם הגבוה של המתגייסים (בנים) לצה"ל והתנדבותם לקרבי - בקיצור, קוצר את פירות פועלו של הראש היוצא - הוא גם זוכר לציין את שם קודמו.
במערכת הבחירות נוטפת הדבש שלו, ב' לא הכפיש חלילה, אלא רק "אִיין" את הישגי חופרי. האם הוא הוגן יותר כעת? אני מקווה שכן.

למעלה