משכך כאבים בהנקה

טונטי

New member
משכך כאבים בהנקה

מי יודעת בוודאות מה מותר לקחת לכאבי ראש חזקים מאוד! בהנקה? האם ידוע על אלטרטיבה טבעית? תודה

מעיןבר

New member
מותר אדוויל

ואני מציעה לך להתייעץ עם אסתר גרוניס בפורום ייעוץ הנקה (556) או בפורום הנקה (317). אפשר גם להתקשר לאחד המרכזים הטרטולוגים (אני חושבת שבפורום הנקה יש מאמר שמרכז את כל מספרי הטלפון שלהם).

IcNיה

New member
אדוויל ונורופן מותר בוודאות

(זו בעצם אותה תרופה) תרגישי טוב.

טונטי

New member
בעלי נסע לבית מרקחת והם טוענים שלא.

הרוקח התעקש שרק אקמול בטוח לשימוש?!

הם טועים. איבופרופן (החומר הפעיל

באדוויל ונורופן) הוא החומר היחיד לשיכוך כאבים שלא עובר כלל לחלב אם. שיתעקש איתם על זה ואם צריך שירימו טלפון למרכז טרטולוגי. ובכל מקרה, כל מה שמורכב מפראצטמול (אקמול) מותר גם הוא לשימוש בהנקה.

טונטי

New member
אז אקמול מותר?

עם זה הוא חזר והראש שלי כואב!!!!! אלון כרגע ינק אז יש לפחות שלוש שעות עד להנקה הבאה.

g a n i

New member
מותר, ועם כל הכבוד לרוקח

הוא יכול לייעץ אבל לא לסרב למכור. זו תרופת OTC (אולי יש קוד אתי לרוקחים במקרה שתרופה עלולה לדעתם להזיק? מעורר כבוד, אבל ידע מקצועי מבוסס ומעודכן היה מעורר יותר כבוד...) קחי בנתיים אקמול ושתי הרבה מים, אולי זה יעזור (לא בטוחה שאיבופרופן פוטנטי יותר מאקמול) אבל אם לא - אדוויל ונורופן מותרים ללא שום ספק. תרגישי טוב!

swann

New member
אני חושבת שהרוקח לא לגמרי מבין

וייעץ להנקה מה שמייעצים להריון וחבל. אדויל (ובמיוחד ליקוויג'ל) הרבה יותר יעיל לכאבי ראש ומגרנות מאשר אקמול.

ואגב אדוויל ליקוויג'ל

מי שבהריון שני- תביאו איתכן לבי"ח- זה הדבר הכי טוב להתכווצויות הרחם שאחרי הלידה.

nubi

New member
רק על בטן מלאה.

לא לבלוע את הכדורים האלו על בטן ריקה-הם עלולים לעשות נזק לקיבה. אבל הם בהחלט מעולים ומותרים בהנקה ובשני הטרימסטרים הראשונים של ההריון.

למעלה