משכך כאבים חזק..?

Miki son

New member
משכך כאבים חזק..?

היי.. לפני שנה שברתי את הפיקה, נוצרו לי הדבקויות ובמשך שנה לא יכולתי לקפל את הברך. ביום רביעי שעבר (12.8) עברתי ניתוח בברך במהלכו פתחו את הברך, ניקו את ההדבקויות, וקיפלו אותה לטווח מלא. על מנת שהניתוח יצליח עליי להתמיד בפיזיוטרפיה (במיוחד בשבועיים הראשונים) ובכיפוך הברך על מנת שההדבקויות לא יחזרו. ביומיים הראשונים בבי"ח הייתי תחת אפידורל, וביומיים שלאחר מכן קיבלתי כדורי מורפיום על מנת שאוכל לקפל את הברך ללא הכאבים הנוראים. מאז שחזרתי הביתה ניסיתי לקחת משככי כאבים (אקמול פורטה, נורופן, אלגוליזין) אבל זה פשוט לא עוזר.. הכאב בלתי נסבל ואני לא יכול לקפל את הברך.. אם אני לא אקפל את הברך בימים הקרובים, כל הניתוח היה לשווא, וכל הסבל שעברתי היה לחינם. איזה תרופה ניתן לקחת שתעזור לי נגד הכאבים האלה כדי שאוכל לקפל את הברך? תודה..

עוז46

New member
השאלה הגדולה

אם אתה רוצה להגיע שוב לשולחן הניתוחים, כי... ובגלל... חשיבה חיוביות, ולאט לאט, והרבה התמדה, ועוד יותר לאט, לכופף את הרגל. אפשר למרוח שמן ענבים עם קלנדולה על האזור להגמשת העור. כך יקל מאט. אבל בעיקר על תשכך שבארץ ישנם המומחים למיפרקים, ואם צריך אז לעשות ויהי מה. הגוף שלך צריך להזכר מחדש בתנועה וכל הפקודות החדשות שצריך לתת כדי לכופף את הברך. ורק תרגול חוזר ונשנה יראה לו לגוף כיצד לבצעה את העבודה. הכאב סימן טוב שהגוף מזהה את המקום ומתריעה על סכנה- הפעלת השריר שלה לא היה רגיל. וצריך ללמד מחדש את השריר את תפקידו וגבולות עבודתו. אז בהצלחה

Miki son

New member
כן.. אבל כבר עברתי את הניתוח..

על מנת שהניתוח שעברתי יהיה מוצלח.. עליי להמשיך לקפל את הברך.. הבעיה שמאז שהגעתי הביתה אני פשוט לא יכול לעשות זאת מרוב הכאבים האיומים. האם ישנה תרופה כלשהי שיכולה להרגיע את הכאב..?

yigalby

New member
שמן פיגם צמחי יעזור לכאבים

המריחה חיצונית גם אני שברתי פיקה פעם סאמק שמור על הברכיים

נסה

טיפול בהיפנוזה או NLP ודימיון נודרך (עדיף מטפל מוסמך של היפנוזה אבל כנראה יותר יקר)

למעלה