משכנתא -שאלה של מתחילים

tal1504

New member
משכנתא -שאלה של מתחילים../images/Emo2.gif

שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שלי בפורום אז בהצלחה. אני ובעלי ראינו דירה יד שנייה , שמוצאת חן בעינינו. הכניסה לדירה מתוכננת להיות במאי 2006. האם יש אפשרות לקחת משכנתא היום?, כלומר,לשלם לבעלי הדירה היום (כמובן לאחר חתימת חוזה) ולהתחיל להחזיר את המשכנתא, ולמעשה להפוך את הדיירים בבית לשוכרים עד תאריך הפינוי שקבוע בחוזה. אודה לכם על כל תגובה בנושא.

colombo111

New member
אפשר אבל צריך שיהיו לכם בטחונות

אין בעיה לחתום על הסכם מכר ולקבוע את מועד הפינוי לחודש מאי, וכבר עכשיו לקבל משכנתא, אבל היות ואתם מסכימים שהמוכרים ישארו בנכס יש לקבל מהם בטחונות על כך שאכן יפנו אותו בזמן, כי ברגע שכבר שילמתם את כל הכסף למוכרים אין לכם "כח" להטיל עליהם סנקציה במקרה שהם לא עוזבים. אם אפשר להציע לכם דרך אחרת לפיה, לחתום על הסכם מכר, לשלם להם מקדמה, לקבוע מועדי תשלומים שקרובים למועד פינוי הנכס ורק בסמוך למועדים אלה לפנות לקבלת משכנתא. או לחילופין לקבל חלק מהמשכנתא כעת ואת היתרה לשלם להם מכספיכם שלכם כנגד פינוי הנכס. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם עו"ד בהצלחה

hadarh

New member
יכול להיות שהשאלה התפספה..

אם מאני הבנתי את השאלה אז התשובה היא כן-יש אפשרות לעשות דחיית תשלום לשנה או יותר, אך יש לקבל על כך אישור מהבנק שנותן את המשכנתא.

yubi1

New member
מתחילים יקרים

אני מצטרף לתשובה של הדרה,חד משמעית אפשר. רק אתן לך טיפ קצר אם כבר הם הופכים לשוכרים אז צריך להריד מעבר לדמי השכירות עוד 1500$ וזאת מכיוון שמחתימת החוזה הבית אינו שלהם וטיבם של ישראלים להתייחס אחרת לבית. בדוק מנסיון אישי. בהצלחה.....

למעלה