תשובה "לקוח מועדף" בלאומי. רציתי לוודא שבאמת קיבלתי ריביות טובות
פ פרקטיק משכנתאות New member 11/2/16 #4 אכן הצעה טובה! www.practic.org.il/contact חנן, יועץ משכנתא בכיר
Y yossir1 New member 10/2/16 #1 משכנתא 390 אש"ח - חוות דעת על ריביות שלום, קיבלתי הצעה למשכנתא בריביות הבאות: * 130 אש"ח - Prime - 0.9%, ל-20 שנה * 260 אש"ח - קל"צ 1.86%, ל-9 שנים או קל"צ 2.08, ל-10 שנים (לבחירתי) אשמח להתייחסותכם לגבי הריביות בתודה יוסי
משכנתא 390 אש"ח - חוות דעת על ריביות שלום, קיבלתי הצעה למשכנתא בריביות הבאות: * 130 אש"ח - Prime - 0.9%, ל-20 שנה * 260 אש"ח - קל"צ 1.86%, ל-9 שנים או קל"צ 2.08, ל-10 שנים (לבחירתי) אשמח להתייחסותכם לגבי הריביות בתודה יוסי
ג גיל חיו לוי New member 10/2/16 #2 הצעה מצויינת כל הכבוד אתה יכול לבחור את הקלצ של ה9 שנים או 10 מה שנוח לך. שתיהם בריבית מצויינת וכמובן שעדיף כמה שפחות שנים . לדעתי יכול לסגור.
הצעה מצויינת כל הכבוד אתה יכול לבחור את הקלצ של ה9 שנים או 10 מה שנוח לך. שתיהם בריבית מצויינת וכמובן שעדיף כמה שפחות שנים . לדעתי יכול לסגור.
A ahdrs16 New member 11/2/16 #5 הצעה מבנק לאומי שלום יוסי תוכל בבקשה לשלוח אלי את ההצעה שקיבלת על מנת להציג בבנק אחר אני בקשתי את אותו סכום וקבלתי רביות יותר גבוהות המייל שלי [email protected]   תודה
הצעה מבנק לאומי שלום יוסי תוכל בבקשה לשלוח אלי את ההצעה שקיבלת על מנת להציג בבנק אחר אני בקשתי את אותו סכום וקבלתי רביות יותר גבוהות המייל שלי [email protected]   תודה
A ahdrs16 New member 11/2/16 #7 הצעה האם לקחת את המשכנתא ? אז הייתה אמור לקבל סיכום פגישה עם קבלת ההלוואה
ע עלמהפולניה New member 14/2/16 #8 צחקתי קצת אף בנק לא ישווה ריביות להצעה שקיבלת דרך פלוני אלמוני באנטרנט.