משכנתא

buki42

New member
משכנתא

אם לקחתי בשנת 90 משכנתא בריבית %7.5 , האם כדאי להחזירה בהלוואה אחרת עם ריבית נמוכה יותר, כיום הריבית נמוכה בהרבה, מה עושים? המיואשת...

amirda1

New member
משכנתא

בהחלט, היום הריביות סביב 5% , לכמה זמן לקחת את המשכנתא? ניתן לחסוך הרבה כסף. אני עובד עם כלל פיננסים משכנתאות ויכול להיות שאני יוכל לתת לך הצעה אטרקטיבית עם תשלחי לי סכום המשכנתא שנותר+ לכמה שנים את רוצה את המשכנתא ומה שווי הנכס ואני יוכל לשלוח לך הצעה במייל שתכתבי לי . amirda@012.net.il אמיר

orenma

New member
ממליץ לך מאוד!

http:\\www.finehome.co.il אני חסכתי 50 אלף ש"ח דרך השירות של האתר הזה. הייתי במצב דומה לשלך. החלפתי משכנתא בריבית 5.75 לריבית 4.75. השירות אינו כרוך בתשלום. תנסי ולא תתאכזבי. בהצלחה.

rikrik

New member
הם עושים בדיקת משכנתא חינם ../images/Emo91.gif

אצלהם בודקים את המשכנתא חינם www.ribit.co.il

motco100

New member
רווח גדול לא ייצא מזה אם בכלל....

אני מבין שאת משלמת כבר 14 שנים ובהנחה שהמשכנתא היא ל 20 שנה נשארו עוד כ 6 שנים מה שקורה הוא שכעת החלק של הריבית בתשלום החודשי (של תשלומים בלוח שפיצר)הוא מוך והחלק של התשלום עבור הקרן גבוה כך שבמהלך 6 השנים הקרובות רוב התשלום (אני מעריך שבממוצע כ 80% )מסך התשלומים שלך ילכו לקרן רק 20% לריבית כלומר : את צריכה לבדוק שהעלויות הקבועות במחזור המשכנתא קרי:עמלות פירעון, פתיחת תיק וכו' יהיו נמוכות יותר מהחסכון הצפוי לך במחזור המשכנתא למשכנתא חדשה לתקופה של 6 שנים ,את כמובן יכולה לקחת משכנתא לתקופה ארוכה יותר אל אז אומנם הריבית נמוכה יותר אבל לתקופה ארוכה יותר ! הכי טוב לבדוק עם יועצי משכנתאות בבנקים רצוי לא רק בבנק בו יש לך משכנתא על מנת לקבל חוות דעת אובייקטיבית

mishel25

New member
משכנתא

לקחתי משכנתא בכללמשכנתאות לפני 5 שנים בריבית ממוצעת של 6.2% (50% בריבית 6.2,ןהיתר ב 6.5% ן 5.7% המשכנתא בריבית קבועה ל20 שנה והסכום המקורי היה 800 אלף שקל. מה כדאי לעשות?

למעלה