משלוחה יצא מחר לאיזור המרכז...

נירה63

New member
משלוחה יצא מחר לאיזור המרכז...

קראו ומי ששכחתי או רוצה להוסיף דבר מה בשמחה כאן או במסרים. להלן פירוט המשלוחה שיצא מחיפה מחר עם צריפינה המקסימה.
חבילה תצא אל ארומהרוני היקר.
כלים ועוד חפצים יצאו אל מאמינה בון למשפחהשהבית שלהם נשרף והיא מטפלת בהם- תודה מאמינה בו.
חבילה תצא אל שקדיה 10.
חבילות תועברנה מקטי אלי היום, אשר מיועדות להגיע אל עופרה22 ונדמה לי לעוד אנשים. לא יודעת עדיין אנא כתבו כדי שלא תהיינה טעויות ובעיקר בכדי שהחבילות תגענה אל יעודן .
משלוח יצא מחר בדואר אל אמא מעורבת לבאר שבע.
משלוח יגיע עוד היום אל קטי . מקווה שלא שכחתי אף אחד ואחת, ואם חלילה כן בבקשה כתבו בכדי שאספיק עוד היום להכין את כל החבילות.

K a t u s h k a

New member
מה שידוע לי...

חבילה עבור שקדיה לגבעתיים חבילה עבור עפרה22 לת"א חבילה עבור RIVA3 (שבהמשך תועבר לדרום) - היא מהמרכז ותיצור קשר ליאום עם צריפינה סוף החדשות

אז מה הדברים מהדג של נועה?

בתוכנית המקורית הינו אמורות לאסוף ממנה בדרך חזרה ממאמינה בו אני, בכל מקרה , אסע מחר או מחרתיים לר"ג אז אוכל לאסוף מה שלא יסתדר עד אז נעמי.

riva3

New member
העברה מצריפינה לר"ג

תוכלי להקפיץ לר"ג את החבילה שאני אמורה להעביר הלאה דרומה ... החבילה שצריפינה מביאה מחיפה

riva3 -

יותר לאט,,, ציריפינה מביאה חבילה שאת אמורה להביא דרומה מאיפה אני יכולה ללהעביר לאיפה? נעמי.

riva3 -בשמחה

רק שנראה את הלו"ז של ציריפינה מחכה לעדכון על הנסיעה שלה להשתמע נעמי.

riva3

New member
../images/Emo9.gifסוף כל סוף מצאתי מאיפה באים כל הסמיילים

נירה63

New member
צריפינה אולי תעבור דרכה ואם לא אשמח אם

תוכלי לאסוף מהדג של נועה, נמתין לשעות הערב ונראה מי יעבור גרכה. תודה לך.

שינוע מר"ג

מי שיכולה לאסוף ממני את בגדי הנשים/נערות. עבור בנות בפורום- אשמח.

מיץ פז זהב-

לאן ולמי הבגדים אמורים להגיע? מחר אני בר"ג אולי אוכל לעזור? נעמי.

K a t u s h k a

New member
אשמח לנעליים....

אשמח לקבל את הנעליים (לא סנדלים) במידה 36 עבור הבת הבכורה תודה קטי

silvey

New member
יש לי 2 שקיות גדולות של נעליים אופנתיות...

של בתי הצעירה. המידה 38. המון קבקבי גומי...עקבים, מגפיים... בעלולי רוצה ל"זרוק"...אני רוצה למסור... גרה ליד שדה דב...

למעלה