משלוח בusps

aviyajb

New member
משלוח בusps

שלום! בתאריך 30.5 (לפני כשבועיים וחצי בערך) הזמנתי 2 חולצות דרך אתר המכירות איביי ויום אחרי ששלמתי עליהם קבלתי הודעה מהמוכר ובה הוא כתב שהוא שולח את המוצר ביום שלמחרת. עדיין לא קיבלתי את החולצות, ולפני יומיים כששאלתי אותו מדוע המוצר לא הגיע עדיין הוא ענה שהוא שלח את החולצות בusps by priority mail. הוא אמר לי שאינו יודע את הסיבה לעיכוב ואמר לי שאינו יכול לדעת היכן המוצר בזמן הנוכחי, מפני שאין לו מס' מעקב. המוכר אמנם נראה לי מאוד אמין, יש לו 400 פידבקים עם אחוז גבוה של 100%.(הוא מארה"ב) מהי הסיבה לעיכוב? כיצד אני יכול לדעת היכן המוצר נמצא והאם המוכר שלח אותו? דרך אגב, במקרה שאני פותח דיספויט, כיצד המוכר יכול להתמודד איתו? הרי אין לו שום מס' מעקב ואינו יכול לספק לפייפאל כלום. תודה רבה

lollipop15

New member
לא חסרות סיבות אפשריות לעיכוב.

במקרה שאתה פותח דיספויט אז אין לו ממש מה לעשות בלי מס' מעקב, אבל תחכה עד סוף החודש כדי לוודא שזה לא סתם עיכוב בדואר.

slide2129

New member
הייתי ממליץ לך קודם כל ללכת לדואר שיבדקו

לי היו כמה בעיות בעבר וכולן היו בגלל הדואר עצמו.

Elicoz21

New member
מנסיון

מנסיון PRIORITY MAIL של רשות הדואר האמרקנית USPS, לוקח עד 14 יום, לפעמים במקרים חריגים עד 21. בכל אופן תמתין בסובלנות.. אני מאמין שיגיע בסופו של דבר. רק תשאל את המוכר מה הכתובת שהוא שלח אליה תעשה ווידוי.. אני מקווה שהוא לא שלח ב-ECONOMY כי לי זה לקח 54 ימים פעם.

aviyajb

New member
נכון.. זה הגיע לאחר 3 וחצי שבועות, קיבלתי פתק

לגשת לקחת את המוצר. תודה רבה!

למעלה