משלוח הודעות SMS

משלוח הודעות SMS

היום שלחתי הודעת SMS כתזכורת למסיבה ביום חמישי. לא מעט התקשרו אלי לבדוק מי אני ומה אני רוצה מהם. אז ההסבר: רכשנו תוכנה למשלוח SMS לכלל תושבי הישוב. בראש ובראשונה נועדה תוכנה זו לשימוש במקרי חרום, לא עלינו, אולם ניתן להשתמש בה גם בשיגרה (ואפילו טוב להתאמן עליה מידי פעם ברוגע), כפי שעשינו הפעם. בעבר בדקנו משפחה משפחה, והכנסנו את כל המספרים שנמסרו לנו. חשוב לעדכן אותנו אם חלו שינויים או אם מישהו איננו ברשימה זו. היום שלחתי לראשונה הודעה לכל המבוגרים בישוב בנוגע למסיבה. מספר הטלפון המופיע על הצג הוא מספר הטלפון הנייד שלי. שימו לב כשאתם מקבלים הודעה ממספר זה - הכוונה להודעות ישוביות. ועכשיו משימה: העבירו הודעה זו לכל מי שאתם מכירים בישוב ובהזדמנות זו נסו לחבר עוד משפחות לפורום החשוב הזה. מעיון בפורומים אחרים אני חושב שמגיע צל"ש לרמה הגבוהה שהפורום מתנהל, ומבחינתי זהו כלי עזר לקשר עם התושבים ראשון במעלה, במיוחד מבחינת רמת העדכון הגבוהה והזמינה. צריך רק לדאוג שלא יהיה בית בישוב שלא יהיה שותף לצפיה בפורום (לכל הפחות)!

sagitram

New member
../images/Emo91.gifSMS

הי מושי, תודה על התזכורת. בקשר לזה שכתבת שלא מעט אנשים התקשרו אליך רציתי להציע הוספת חתימה בסוף המכתב. אמנם יש מגבלה של תוים במשלוח SMS אך אם מתאפשר, חתימה תמיד תחסוך תהיות כגון אילו שציינת. אפשרות נוספת היא לשלוח הודעת המשך עם חתימה, אם העלות של הודעת SMS לכמות רבה של אנשים היא סבירה. שגית

omry brotshtein

New member
SMS

אפשרות לזהוי שולח ההודעה היא באמצעות קבוע מספר הטלפון הסלולרי של מושי במכשיר הנייד שלנו בדרך זו ניתן לקבל את שמו של מושי בזמן העברת הודעת SMS מהמזכירות

ybcaspi

New member
משלוח SMS

מושי תודה על ההודעה בSMS ברכות על הכנסת השיטה לשימוש. שיגור ההודעות בתוספת לפורום מחזיקות אותנו היטב בתמונה. יגאל כספי

מי שלא קיבל הודעה מוזמן לעדכן אותנו

הכי טוב להשאיר הודעה עם מספר הטלפון הנייד ב"מסר למחבר" בהודעה זו ואני אעדכן. חוץ מזה אני מתכנן להעביר סקר לרענון. יום טוב!

למעלה