"משלוח הכסף".

KaRnAf ReShAtOt

New member
"משלוח הכסף".

שאלה על "משלוח הכסף" שהצוות גנב בעונה השניה (נדמה לי) והם כל הזמן עוסקים בו בעונה השלישית. חוץ מהעובדה שדאץ' שם לב שויק הכיר בר שהוא לא היה אמור להכיר, למה חושדים בצוות שהוא גנב את הכסף?

Xetro

New member
אני חושב

שלא באמת חשדו בהם עד עניין הבר עם דאצ', כשהם הבינו שהכסף מסומן הם פשוט הבינו שאסור שהכסף יוביל אליהם מכל הדרכים ותוסיף את זה לכסף שאמא של מארה ביזבזה באינדיו וחקירה אחת או שניים והכל מוביל אליהם (לם צעק על שיין שהוא תוך דקה שובר אותה בחדר חקירות).מארה הרסה לכולם את החיים

mackey

New member
זה לא סתם בר שהוא לא היה אמור להכיר

זה הבר שבו מצא השעיר לעזאזל של הסטרייק טים את הכסף המסומן! כשדאץ' חקר את אותו אומלל מאיפה הכסף הוא אמר לו שמצא אותו ליד האוטו שלו בחצר של הפאב המסויים הזה. (וזה באמת מה שקרה. הסטרייק טים דאגו שהוא ימצא שם את הכסף כדי לנער מעליהם את משרד האוצר. הם רק לא לקחו בחשבון שיש חפרפרת שתלשין עליו גם לארמנים...) היות ודאץ' לא נתן פרטים על החקירה לויק - נדלקה אצל דאץ' נורה אדומה ברגע שויק ידע את שם הפאב בו (לטענת האומלל) הוא מצא את הכסף! מעבר לזה, אותו חפרפרת בהמשך נתן לאנשיו של מרגוס את הפרטים על צוות ההסתערות. מרגוס, ראש הזרוע האחראית לרכבת הכסף הארמנית - מייד החל במצוד עקוב מדם אחר הסטרייק טים. מצוד שגרם ל-לם לירוק דם ובהמשך לשרוף את הכסף...

mackey

New member
וואלה. שכחתי גם עוד שתי נקודות

נקודה אחת - האמא של מארה. ברגע שהיא ביזבזה את הכסף שמארה גנבה מה"סליק" - זה צירף לדאץ' עוד נורה אדומה דולקת... נקודה שניה - הארמני שזיהה את שיין כ"קליטוס ואן דאם" זה השם שבו שיין השתמש כשהארמני שהם עקבו אחריו ביקש מהם להעיד עבורו על תאונת דרכים "שולית". ובחוסר זהירות רגעי - הוא השתמש באותו שם כיסוי למחסן בו איחסנו את המזוודות עם הכסף!! כשדאץ' הפנה את הנושא לאסוודה וכדי להשקיט את העניינים בינו לבין ויק אסוודה לא עידכן אותו בממצאיו בנוגע לדאץ' - זה כבר גרם לדאץ' להתקרב יותר ויותר לכיוון ההפללה של ויק והצוות...

KaRnAf ReShAtOt

New member
תשובה מספקת, ובכ"ז, כמה שאלות:

מאיפה דאץ' ידע על הכסף שאמא של מארה ביזבזה? איך כל הקטע של הארמני, התאונה והשם ששיין נתן התגלה לדאץ', אסוודה או משרד האוצר? אם שיין השתמש באותו שם בשביל המחסן, איך זה גורם לו להיראות חשוד בגניבת הכסף? תודה רבה.

Xetro

New member
הוא יודע על הכסף שבוזבז

בזכות השמוק מהאוצר שמסתובב שם וכניראה עידכן אותו בפרטים חדשים בחקירה. אני לא חושב שהארמני בתאונה גרם לאיזשהו נזק,ממה שהבנתי אסוודה סתם הסתובב עם תמונה במחסנים (לאחר שהכושי מאייג"יסי אמר לו שמלבינים כסף רק אחרי שיושבים עליו במחסן) והבעלים זיהה את שיין.

למעלה