משלוח חבילה גדולה

Lady_in_Red

New member
משלוח חבילה גדולה

שלום, ביום ראשון שלחתי חבילה לאנגליה עם שמלה דיי גדולה, בשביל זה ארזתי את זה בקופסה ארוכה, ובדואר נאמר לי שזה נראה בסדר וקיבלו את החבילה
עכשיו שאני עוקבת אחרי משלוח עדיין רשום "המוצר התקבל למשלוח" בד"כ כל החבילות ששלחתי עד עכשיו נשלחו באותו יום או גג יום למחרת, יתכן ש 4 ימים וזה עדיין לא יצא למשלוח?
אני דואגת שאולי במקרה - בסוף הסתבר שהחבילה גדולה מדי ובגלל זה לא שולחים - דואר ישראל אמורים להתקשר אליי במקרה כזה או מה אני אמורה לעשות?

לימיצ

New member
הסיכוי שדואר ישראל יתקשרו אליך מיוזמתם...

הוא בערך כמו הסיכוי שאראלה ממפעל הפיס תתקשר..(בעצם יש סיכוי יותר גבוה שהיא תתקשר

אם יש לך חשש או מחשבה או שאלה
גשי לשם עם המספר הרשום שיבדקו מה קורה עם זה...

תעדכני,
לימיצ

Lady_in_Red

New member
וואלה...

אז למה הם לקחו לי מספר טלפון אם הם לא מתכננים להתקשר?:))
אגש לשם מחר אם שום דבר לא יזוז

Lady_in_Red

New member
עכשיו קיבלתי פתק לדואר

שממתינה עבורי חבילה שלי..... מעניין אם מחזירים לי אותה - או שהם בטעות "שלחו" אותה אליי במקום לחו"ל....
איזה מעצבנים הם זה משהו

Lady_in_Red

New member
עכשיו חזרתי מהדואר

אכן החזירו לי חבילה "בגלל הגודל"
הם מסרבים להחזיר לי דמי משלוח למרות שזה לא יצא מהסניף אפילו
היא הסבירה לי את המידות שצריכות להיות, חזרתי הביתה, מדדתי את החבילה והיא אפילו פחות מהמידות המותרות!!!!

עכשיו היא אמרה להתקשר למוקד של פניות ציבור שלהם, ולשאול שם מה לעשות הלאה בקשר להחזר כספי... זה מרתיח וטירטור מיותר, במיוחד שבצד השני יש לקוחה שמחכה לחבילה שלי:(

crit

New member
קרה לי גם, הקופסה אכן היתה גדולה מדי ב-6 ס"מ

אבל בעצת מנהל הסניף ארזתי מחדש בקופסה קטנה יותר
והעברתי את אישור התשלום לקופסה החדשה והם שלחו את זה שוב ללא תוספת תשלום.

Lady_in_Red

New member
דיברתי עם פניות הציבור

הם אמרו לי שסה"כ הגודל אכן בסדר, הבעיה כנראה במחיר שגבתה ממני הפקידה - יענו "מעט" מדי, כאילו היא גבתה על צרור קטן שבפועל יש לי חבילה גדולה
אז אמרתי שאין לי בעיה לשלם יותר, העיקר שיחזירו לי את הכסף ויוכלו לשלוח את החבילה שוב.
אז היא אמרה שהיא מעבירה את הפניה שלי ומישהו אמור לחזור אליי עם פתרון..... נראה אם מישהו יתקשר....

בעיה שאני לא יכולה להעביר את זה לקופסה קטנה, יש לי חלק ארוך בשמלה שאסור לקפל אחרת זה ישבר.

למעלה