משלוח חבילות מאנגליה לארץ

משלוח חבילות מאנגליה לארץ

שלום

לאחר שנתיים בעלי ואני חוזרים לארץ, וצריכים לשלוח כ-200 ק"ג של לחפצים אישיים (כנראה ב-10 ארגזי קרטון). מדובר בבגדים משומים, נעליים, מעילים, מגבות, מצעים, קצת ספרים, סירים וכלי מטבח. החלטנו להקל על עצמנו במשלוח אווירי דלת לדלת

מישהו יודע אם צריך יהיה לשלם מכס/מיסוי בהנחה שלא יהיה לנו תעודת תושב חוזר והכל משומש?
האם יש חברת משלוחים מומלצת? ראיתי מחירים טובים באתר www.parcelhero.com - יש למישהו ניסיון?

אשמח לכל עצה!!!!

mumfor4

New member
הי כירבולית

לא התנסיתי במשלוח ארגזים לישראל , בפעמיים שעשינו רילוקיישן השתמשנו במכולה
מחיפוש קצר בגוגל מצאתי את זה
אם מתעלמים מזה שבירתה של ישראל היא תל אביב ( כאילו דא ?!) , תוכלי לקבל סדר גודל וגם לצלצל למספר טלפון שמופיע למטה .

שמעתי דברים רעים על החברה הזו

תודה!
עשיתי חיפוש גוגל וגיליתי ביקורות מאד קשות כלפי parcel monkey - אבל בכל מקרה תודה על פרסום הלינק!

mumfor4

New member
מצטערת לשמוע

רשמתי שאין לי באמת ניסיון , לפני כמה זמן מישהי רשמה שהיא מתמצאת בייבוא ומשלוחים אולי תשלחי מסר ?
שתהיה חזרה טובה והרבה בהצלחה .

אולי Nevo681 יכולה לעזור, גלגלי שירשור למטה

היא שלחה הודעה חדשה השבוע.
בכל מקרה, ברוכים השבים!

אני, דרך אגב, הגעתי עם "סוניגו" הם היו ממש בסדר.

http://www.sonigo.com/

רזאי

New member
חברה שלי טסה לטיול בארה"ב,

ועשתה הרבה שופינג. כדי להמנע מתשלום מנופח על המשקל העודף, היא שלחה את הבגדים הישנים בחבילה בדואר. למרות שבברור היה מדובר בבגדים ישראליים ומשומשים- הוניגמן, קסטרו וכדו' ביקשו ממנה לשלם מכס. נראה לי שאי אפשר להמנע מלשלם.

nevo681

New member
קצת תשובות

היי,
בגדול כל משלוח מחייבת בניירת שמתארת פחות או יותר את תכולתו. מאחר ומדובר ב-10 ארגזים של 20 כ"א , ולמרות שמדובר בדברים משומשים לטענתך, יהיה מצב שמכס ישראל יעצור לך ארגזים באופן רנדומלי או שלא?!
בכל אופן , יש להיערך לכך ולבדוק מול הדואר (אם אתם עושים את המשלוח דרך הדואר - איך מתארים את תכולת הארגז ושווי (על מנת לבטח) בדר"כ דרך הדואר זה נוח ולא נעצר במכס אלא אם כן פתחו לכם ארגז לבדיקה ומה שרשמת שם לא תאם לתכולתו, אז סיכוי גדול שיעצרו לך כל ארגז שיכנס אצלם במערכת.
אופצייה נוספת זה לפנות לחברות קורייר שיקרות יותר (באופן משמעותי) אך אפשר פשוט לבדוק מולם ולקבל טיפים מקצועיים.
אופצייה שלישית זה לשלוח אותם דרך סוכן שילוח שיעשה עבורך את כל הניירת והשיחרור במידה ויהיה צורך בכך.
פני לאחד מהם טלפונית ובדקי מולם את האפשרויות.
מאמינה שתקבלי תשובות ותעשי את ההחלטה הנכונה.

אשמח לענות לכל שאלה

בהצלחה!

תודה על המידע!

אני אקפיד באמת לדייק בתיאור
כנראה שנלך על parcel hero שעובדים עם dhl ונתנו לנו את המחיר הטוב ביותר, והם המליצו לציין שזה לצורך מעבר בית, והם עושים את השחרור

אאעדכן בהמשך איך היה!

קיץ 2011

New member
ידרשו ממך מס, לא משנה איך תשלחי

חברים נסעו לחו"ל לשנה ושלחו הרבה ארגזים בדואר.

כששלחו חזרה לארץ, דברים שבמקור הגיעו מהארץ- נדרשו לשלם!

אלא אם כן יש לך תיעוד שאלו הם דברים שיצאו איתך מהארץ, אם את לא במעמד תושב חוזר, אין מנוס...

nevo681

New member
לא מדוייק

הכל תלוי בשווי החבילה
חבילות שהצהרה שלהם עומדת עד 75 דולר לא יחול עליהם מע"מ ומכס
עד 150 דולר יחול עליהם מכס
מעל 150 דולר יחול מכס ומע"מ

אני מציע לוותר\לתרום חלק מהדברים

באמת זוג צריך 200 ק"ג, מגבות ומצעים למשל אפשר לקנות בקלות בארץ גם בגדים לא צריך יותר מ3 מזוודות. את השאר תקנו אם צריך.

בדיו' את אותה עצה קיבלתי כשעברתי לאנגליה

ועד היום אני מצטערת עליה.
כשמגיעים לארץ חדשה (כן, לחזור לארץ אחרי שנתיים + שגרת בחו"ל זה להתחיל מחדש) צריך לחסוך בכל דבר.
מגבות איכותיות בישראל לא עולות 20 שקלים, כנ"ל לא מצעים, וצריך יותר מאחד לכל בני המשפחה.
בגדים- כשאני מגיעה לארץ עם שני ילדים בלבד ועוד לקיץ אני צריכה שתי מזוודות ותמיד יותר בחזור.
כדאי להביא את הכל, לכל היותר לזרוק ולקנות חדש אבל לא להיתקע.
אנשים לא מעריכים עד כמה הדברים הקטנים חשובים ומשמעותיים.

אפשר להתנגב גם ב"מגבת רגילה"

כנ"ל לצעצועים, היום בעולמינו יש מעט מאוד דברים ששווה להעביר מחול לארץ ולהפך.

מסכימה עם ניצן מאוד!

עלויות המשלוח והבלגן לא שווה כמה מגבות ומצעים. חזרנו לארץ אחרי 10 שנים זוג עם שני ילדים ועם 4 מזוודות בלבד. והשלמנו מהר מאוד מה שהיה חסר.
גם כשהגענו לאנגליה הגענו בתור זוג עם מזוודה וקנינו הכל שם...באמת לא שווה את הטרחה. מה שכן הבאנו היה מסמכים חשובים, בגדים וצעצועים לשבועות הראשונים ואת הציוד האלקטרוני.

למעלה