משלוח כ"צרור קטן"

asaf9010

New member
משלוח כ"צרור קטן"

שלום, אחרי שקניתי איזה 30 פעמים מוצרים שונים באיביי (והייתי מרוצה ב-99% מהפעמים) וגם המכס מעולם לא עצר לי שום משלוח. החלטתי להתחיל למכור, פירסמתי מודעה ב-איביי וכו'... הכל טוב ויפה. בעניין המשלוח אני עוד לא ממש מבין כשקיבלתי בעבר חבילות מאיביי מסין ומארה"ב הרבה פעמים על החבילה הודבק "SMALL PACKET" ובעברית "צרור קטן". ביררתי באתר דואר ישראל וראיתי שיש שיטת משלוח שנקראת "צרור קטן" והיא זולה משמעותית! ממשלוח חבילה לחו"ל. אך יש כמה הגבלות, למשל שמידת אורך החבילה לא יקטן מ-90 מ"מ ורוחבה לא יקטן מ-40 מ"מ וגם במידות המקסימום יש הגבלות, אבל הן לא משמעותיות. רציתי לדעת אם יש כאן אנשים שהשתמשו בשיטת משלוח זו של צרור קטן מישראל לחו"ל מה צריך לבקש כשמגיעים לדואר ואיך זה בדיוק מתבצע ? שאלה נוספת כאשר אני מקבל כל מוצר מאיביי מחו"ל ולא משנה מאיזו מדינה תמיד יש מדבקת "הצהרת מכס" של אותה מדינה ועליה רשום סכום הפריט וסוגו. האם בדואר ישראל יתנו לי מדבקה כזאת כאשר אני אשלח מוצר לחו"ל או שצריך לבקש ולשלם על זה במיוחד? תודה!

מה צריך לבקש..

בעברית- צרור קטן ("חשבי לי בבקשה את המשלוח לפי צרור קטן" ) מדבקה ירוקה של המכס אתה אמור לקבל בדואר , אם לא נותנים תבקש מהפקידה ותדביק (ולא צריך לשלם על זה)

למעלה