משלוח מארה"ב

Piposhim

New member
משלוח מארה"ב

שלום קניתי באיבאיי כרטיס רשת אלחוטי שעלה בערך כ 70$ + 14$ דמי משלוח. קישור: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=019&sspagename=STRK%3AMEWN%3AIT&viewitem=&item=290077228200&rd=1&rd=1 קניתי את זה ב25 למאי ובאותו יום היה כתוב באתר של החנות שהם שלחו את זה.. עכשיו קראתי אימייל שהם שלחו לי וכתוב שהם רק שלחו את זה ב29.. דרך Priority Mail Intl, Flat Rate. הם גם אמרו שזה צריך להגיע תוך 2-5 ימים.. בכל מקרה יש לי כמה שאלות: - האם אני אצטרך לשלם מכס על החבילה? קניתי כמה פעמים משחקים מחו"ל (אנגליה) והם הגיעו תוך 2 או 4 ימים ולא הייתי צריך לשלם מכס למרות שזה עבר את ה50$. - תוך כמה זמן זה אמור להגיע לפי הסוג דואר הזה? המוכר גם אמר לי שאין לחבילה מסוג הזה מספר מעקב.. למה באמת? איך אני יכול לדעת איפה החבילה שלי? אני ממש מודאג מכל החנות הזאת, כי דבר ראשון עכשיו שגיליתי שהם שלחו את זה ב29 ולא ב25 כמו שחשבתי (בגלל שהיה כתוב באתר שלהם שזה נשלח בערך שעתיים/שלוש אחרי שהזמנתי), וגם בגלל שהבנאדם פשוט בקושי עונה! אני מקווה שאני יקבל את החבילה בזמן הקרוב.. ובכל מקרה אני ייתן לו פידבק טוב כדי שהוא לא "יחזיר" לי פידבק חרא במקרה שכתבתי משהו לא טוב.. זה ממש מעצבן אותי כל הקטע הזה ד"א.. תודה לעונים.

הסר דאגה מליבך

כנס לפרופורציות . הכל יהיה בסדר .. אז ייקח למוצר עוד יום יומיים להגיע מה הלחץ ? כולה קנית לפני 5 ימים. לגבי המכס או שתשלם או שלא .. הגעתי למסקנה שהכל עניין של מזל (שאצלי הוא משחק לא רע) אל תהיה מודאג.אל תתעצבן . ועל מה אתה רוצה לתת לו פידבק "חרא" ?

Piposhim

New member
אני בפרופורציה..

פידבק חרא? בגלל שהוא לא עונה לטלפונים(כן, ניסיתי להתקשר כמה פעמים ובדקתי שזה יום חול וגם בשעות מתאימות). בקושי עונה לאימיילים והודעות וגם כשהוא עונה הוא לא מספק תשובות. שקר? (שהיה רשום שזה נשלח אחרי כמה שעות באותו יום שהזמנתי, ואז הוא שלח לי אימייל ב29 וכתב לי שזה נשלח ב29).. משלוח שעדיין לא הגיע למרות שהוא היה יכול לשלוח את זה מאנגליה וזה היה יכול להיות קצת יותר מהיר.

וואלה

אתה קונה נודניק .וזו עוד מחמאה בשבילך כמה טלפונים ואימיילים והודעות? על מה? על זה שעברו 5 ימים והמוצר לא הגיע ? שהוא טעה בתאריך המשלוח? יכול היה לשלוח מאנגליה.... מה אתה אומר , תתאפס חמוד אתה לא בפרופורצייה בכלל .

evilihi

New member
אני לא טורחת כל עוד לא עבר בערך חודש

אחרי ששילמתי...

אקסיומה

New member
וואוו, צא מהלחץ בן אדם...

לגבי מה ששאלת: תשלם מכס רק אם הוא ירשום ע"ג החבילה מה השווי האמיתי של המוצר שהזמנת. יכולת לבקש ממנו שירשום שווי נמוך יותר ויציין שמדובר במתנה, וזה היה חוסך לך כאבי ראש. לגבי מספר מעקב, זה בדיוק כמו דואר רשום ודואר רגיל... כלומר: זה לא דואר רשום, אלא דואר רגיל, שמן הסתם ייקח לו יותר זמן עד שהוא יגיע אליך. לגבי החבילה שלך: כמו שזה נשמע, ייקח לזה עד חודש (ואולי קצת יותר) עד שזה יגיע אליך. אני הייתי מחכה איזה 30 ומשהו יום, ואם זה לא היה מגיע אלי עד אז, רק אז הייתי יוצרת קשר עם המוכר, וגם זה כנראה דרך המייל. ובכל מקרה, אני מציעה שלהבא פשוט תבדוק את הפידבקים של המוכר ואל תקנה ממי שיש לו (יותר מדי) פידבקים שליליים.

למעלה