משלוח מופרע מצ'כיה

Soak

New member
וואו!

בהחלט מופרע... בהתחלה חשבתי שהם שוב ארזו בהגזמה כהרגלם, אבל כשראיתי את כמות הסרטים הבנתי שזה לא המקרה...

סתם שאלה, יש הרבה סרטים שניתן להשיג גם בארץ עם עטיפה באנגלית ולא בצ'כית ועם המבצעים השונים שיש כאן אפילו במחיר די זול (נניח עם הקופון של טאוור, תווי קניה,מבצע השני ב-50% שיש בכל מיני חנויות ואפילו המחיר המלא בחנות שמוזילה כמו דיסק סנטר). האם יש סיבה מיוחדת לקנות דווקא מצ'כיה? אני מבין את המניע כשמדובר בסרט או מהדורה שכלל לא יצאו בארץ, או שמאוד יקרים כאן. אבל רוב מה שמופיע בתמונה הם סרטי קטלוג. אז מה הסיבה שקנית דווקא שם?

MASTERPC

New member
הרבה סרטים חסרים בלאי בארץ

זה נכון שיש מבצעים, קופונים, אבל המון סרטים חסר כאן!!! וסרטים חדשים שיש בארץ גם עם המבצעים זה עדיין יותר יקר. במשלח כזה גדול זה הרבה יותר זול.
באתרים הצ'כים זה לא משנה את כמות הסרטים שאתה מזמין מחיר המשלוח הוא קבוע בכול כמות כך ששווה להזמין כמות גדולה במכה אחת.
כל דיסק עלה 53 בממוצע וזה כולל 2 סטילבוקים (חיי פיי תלת מימד, והאיש בעל אגרופי הברזל, מחושב גם לפי 53 ש"ח ) והטרילוגה של האביר האפל שהוא לבד עולה בארץ 499 גם הוא מחושב לפי 53 ש"ח. כלל הכל גם את המכס ששילמת באזור ה 300 ש"ח.

דרך אגב אותי למשל לא ממש מעניין עם העטיפה בצ'כית או באנגלית כל עוד יש תרגום בסרט.
הדבר היחיד שמבאס זה זמן המשלוח. חודש עד שהמשלוח הגיע. אבל המשלוח ארוז להפליא ( הם צריכים לעשות לאמזון השתלמות באריזות )

Soak

New member
הבנתי

אם כך זה בהחלט משתלם.

תתחדש ותהנה! אין ספק שהם מומחים באריזה. היה מעניין לראות אותך יוצא מסניף הדואר מחזיק את הדבר הענק הזה...

יפה. אני לא אוהב כיתוב על המארז עם שפה שאני

לא מבין. גם בדיסק סנטר -בזמנו לדוגמא ממזרים חסרי כבוד שיבאו מתורגם מאיזה ארץ ובאוזן לפעמים מוכרים כותרים עם כיתוב לא מובן כלל על המארז. זה חשוב לי מאוד כי בשבילי המארז הוא חלק בלתי נפרד מהסרט. כמו התקליטים פעם וכמו הCD של היום עם שם האלבום ורשימת השירים בצד האחורי . ההחזקה של המארז ביד והכיתוב בו מספרים הרבה מהות הכותר ולא רק, הם מספרים את האהבה וההקדשה לאוסף לדעתי כאשר אתה מוציא אותם מהמדף עוד טרם הצפיה בסרט עצמו רק כדי להנות מהעטיפה. ישנם כמובן מיקרים שהכותר הוא מיוחד - במיוחד למי שאוהב לאסוף כאלו ואז באמת אין מה לעשות והכיתוב יהיה בשפה זרה אבל אלו בד"כ יהיו כותרים מהמזרח וסרטים שנעשו במזרח כמו הקולנוע הקוריאני ( יש לי מספר כאלו באוסף ) אבל לדעתי סרטים שיצאו בכל מדינה מערבית כמעט לדעתי אין סיבה לקנות אותם עם כיתוב לא מובן רק בגלל החיסכון של "כמה השקלים". זה פשוט לא נראה יפה מהסיבות שהזכרתי כאן.

AsafA55

New member
אפשר לשאול איך אתה מגיע לחישוב הזה?

אם אין לך שם הנחה מסויימת,המחיר הממוצע ההתחלתי של סרט הוא 50-60 ש"ח,לא כולל את הסטילבוקים והמארזים שעולים כפול,יש לך משלוח של קרוב ל-20 יורו אני מניח לשלם,ומכס בשוי כ-60 יורו נוספים.
אז איך הגענו ל-53 ש"ח לסרט?

אשמח להסבר,כי אם זה יוצא כך,אז זה באמת משתלם...

MASTERPC

New member
נראה לי שאתה יודע לחשב.. אז בבקשה

מצורף לך קובץ העתק של ההזמנה תחשב את זה תוסיף מכס כ 300 שקלים ותקבל איך אני מגיע לזה
בדרך כלל אני לא נוהג לשתף הזמנות ומחירים. ומכוון שאתה כבר פעם שניה אולי אפילו שלישית ('הזמנה קודמת') לא מבין איך הגעתי למחיר אז תחשב ואולי תבין.

AsafA55

New member
לא אמרתי שאני לא מאמין לך...

אמרתי רק שאני לא מבין איך הגעת למחירים האלה.
למשל,ג'ולי וג'וליה וזומבינלד עולים באתר 199 קרונות.
לך הם עלו 164 קרונות בלבד?
במבט חטוף כמעט על כל הפריטים יש הנחה מסויימת.
אני טועה?
חייב להיות שם איזשהו מבצע לא?

אשמח אם תשתף איזה מבצעים יש ככה שאדע לאתר ולהזמין בעצמי...

AsafA55

New member
OK,תודה רבה

עוד לא עברתי על זה לעומק,אבל כפי שאמרתי לך,פחות חשובים לי הכותרים "הרגילים" המתורגמים,אלא בעיקר המהדורות המיוחדות למינהן שקיים בהם תרגום,והם לא ממש במבצע...
אציץ ואנסה להתעדכן.

תודה!

N o a m V

New member
בטרילוגיית האביר האפל יש תרגום ??

ואפשר בבקשה לינק לאתר ?
תודה .

N o a m V

New member
אחלה, תודה

תגיד, כמה עולה משלוח משם ?

וכמובן תתחדש על החבילה :)

liorb22

New member
תתחדש!

לי גם לא מפריע כיתוב זר, כל עוד זה עונה על הצרכים שלי (מחיר, סוג הוצאה וכו').

Soak

New member
הערה

גם לי לא מפריע כיתוב זר, ויש לי לא מעט כותרים כאלו. פשוט רשמתי שבהינתן הבחירה בין שתי אפשרויות, זה גם עוד איזשהו שיקול (קטן) שאני שם לב אליו.

למעלה