משלוח מחשב אישי

hexygen

New member
משלוח מחשב אישי

שלום, אני מתכנן לעבור בעוד כחצי שנה לונקובר לצורך לימודים של שנה ב Vancouver Film School, בתקווה שאתקבל :) הלימודים הם בתחום התלת מימד והאפקטים, ומכיוון שאתעסק בנושאים האלו גם לפני הלימודים דרוש לי מחשב חזק במיוחד - לכן אני מתכנן לקנות מחשב אישי, שאינו נייד. כמובן שארצה לקחת את המחשב גם לתקופת הלימודים. רציתי לדעת מראש אם מישהו יודע מהן האפשרויות לשלוח את המחשב, בעיקר מבחינת עלויות. ראיתי באתרים של UPS, DHL וכדומה שעלות העברת מטען בגודל כזה (בערך 50 על 50 על 25 ס"מ), במשקל של בערך 10 ק"ג יעלה בסביבות ה 200$. האם זאת האפשרות היחידה? האם יש חברות אמינות אך זולות יותר? המחירים שראיתי באתר הם למשלוח שמגיע לאחר יום עסקים אחד, והזמן פחות חשוב לי (זה יכול להגיע גם אחרי שבועיים מבחינתי). ואולי בכלל כדאי לשלוח את המחשב יחד עם המטען (עטוף היטב) ולשלם קצת overweight במקרה הצורך? (אני מתכנן לעבור עם בת זוג, אם זה משנה משהו מבחינת כמות המטען שתהיה לנו)

starmad

New member
עדיף לקנות מחשב בקנדה חבל על הטריחה , ו

אפשר למצוא פה דילים. אני גר בונקובר והייתי ב VFS לראיון קבלה ניראה סבבה שלי מקום , אבל דבר אחד הפריע לי.... 36,000 אלף דולר לשנה (ל3D ANIMATION) זה לא קצת מטורף!?

hexygen

New member
אולי בכל זאת?

ברור שעדיף לקנות מחשב בקנדה - אבל מה אני אמור לעשות בחצי שנה הקרובה? נגיד שהיה לי כבר מחשב. מה הדרך הכי טובה להעביר אותו? ולגבי VFS... אכן מטורף, אבל אני מקווה שזה שווה את זה. לפי העבודות שיוצאות משם נראה שכן.

starmad

New member
לדעתי להעביר רק את הלוח אם , CPU ,HARD DISK ו

בלי המארז שלו , תשמור את הקוספאה המקורית של הלוח אם ,(ומסך זה לא בעייה אפשר לקנות פה) , ככה שתגיע לקנדה תקנה רק מראז , אני יכול להראות לך איפה שתגיע , יש פה מלא חנויות כמו בארץ. לא שווה לשלוח יותר יקר , ככה המחשב יגיע איתך מהר בלי בלאגן. דרך אגב ל VFS יש מתחרים לא רעים בכלל פה , יש גם את AI institute בונקובר שהוא ממש מצויין (הרשת האמריקאית לאנימציה) , הייתי ביום פתוח שם , סבביבת הלימודים שם בסיגנון סטודיו , ועושה רושם ממש מצויין ויפה!

Xirus

New member
אני לקחתי את רק המחשב עצמו בתור מטען יד במטוס

לא עשו בעיות

למעלה