גם בשוקולד מריר צריך לבדוק רכיבים
יש כאלה שהם חלביים (צריך לבדוק ברכיבים עצמם, אם כתוב עלול להכיל או כשר חלבי זה עדיין יכול להיות טבעוני).
יש גם עוגיות וחטיפים טבעוניים (ערגליות, אוריאו - יש סוג שהוא טבעוני ויש סוג שהוא לא - שוב לבדוק ברכיבים, במבה, ביסלי, פופקורן, תפוצ'יפס, ופלים, בייגלה).
פשוט תעברי בסופר ותבדקי ברכיבים שזה ללא ביצים/אלבומין, ללא חלב, ללא ג'לטין וללא דבש.
אם את רוצה להשקיע יש כאן מתכון לאוזני המן טבעוניות:
http://www.sivfood.com/2013/02/Oznei-Haman-with-dates-filling.html