משלוח מנות

בר71

New member
משלוח מנות ../images/Emo140.gif

האם יש לכן הצעות מה לשים במשלוח מנות לילדי הגן (2-3)? פורים מתקררב ואיתו משלוחי המנות ןמאחר שזו הפעם הראשונה שלי אין לי מושג מה לשים.

רותי ע

New member
שאלה טובה ../images/Emo45.gif כי גם אני אזדקק

לתשובות בקרוב..
אני חושבת שבמבה, שוקולדים, חטיפים אחרים, לא סוכריות קשות, לא טופי..

odeia

New member
אולי להכין דברי אפיה עם הילד?

אני אישית נגד במבות וממתקים למיניהם, ולכן תמיד יותר כייף וגם בריא להביא מעשי ידיים. גם אנחנו צריכים להביא והילדה כבר הזמינה אוזני המן ממולאים בתמרים.

odeia

New member
כרגע אין לי אחפש בשבילכם, אני כנראה

אעשה את המעמול הרגיל שלי רק עם מילוי של תמרים ופרג.

jole

New member
אני בעד ממתקים ויצירה ביחד

מכוון שילדים זה ילדים ואוהבים ממתקים אפשר לשלב את הבמבה ובייגלה עם יצירה שלהם- לנו יש תבניות של פו הדב וחבריו ועשיתי עם לי שוקולדים בתבניות האלה , זה קל נורא (כמו תבניות בגבס) והוא היה מאד גאה בתוצאה. קצת מלכלך....אבל איך אפשר בלי (ואין פרצוף חמוד יותר מהפרצוף שלהם מרוח בשוקולד)
|

mom&shaked

New member
אני יכולה לספר לך על מה שאני מתכוונ

לשים במשלוח מנות לאותם גילאים. חשבתי לקנות צלחת יפה מנייר או מגש חד פעמי למלא באוזני המן (לפחות 6), במבה (כמעט כל הילדים אוהבים), סוכריות גומי (אפשר לקנות חבילות ארוזות קטנות וחמודות),קופסא אישית של מיץ תפוחים או טרופית, רעשן, הפתעה חמודה לילד כמו בועות סבון, חיות מפלסטיק, צבעים (תבחרי משהו סימלי ולא יקר במיוחד). אחרי שתסדרי הכל יפה בצלחת תארזי את הצלחת בנייר צלופן עם סרט יפה ויש לך אחלה משלוח מנות.

iris and ben

New member
משלוח מנות....../images/Emo81.gif

לקחת כובע של ליצן או לעשות-לשים 2-3 אוזני המן עם מילוי מתאים לילדים במבה רעשן צפצה שמצפצפים לתוכה ונשלף מין צינור עשוי נייר

משלוח מנות בצורת אוזן המן

כשאנחנו היינו קטנים, אמא שלי היתה קונה צלחות קרטון עגולות גדולות. מקשטים את הצלחת מלמטה, שמים במרכז מה שרוצים, ואז מקפלים את הקצוות פנימה לצורת משולש, וכך יוצא משלוח מנות בצורת אוזן המן. מה להכניס? רק דברים סגורים, וגם את אוזני המן לשים בתוך שקית ניילון סגורה. אני מאז ומתמיד שנאתי לקבל 3 במבות טעם שוקולד + 5 סוכריות בטעם ביסלי.

anat30g

New member
לבקש מהגננת רשימה

בגן שלנו הגננת אמרה שהיא תתן רשימה של מוצרים לבחור מתוכם... כדי שהורים לא ישימו מסטיקים ופיצוחים (יש לה ניסיון רע משנים קודמות). מסתבר שיש הורים שאין להם אלוהים ואין להם בעיה לשים המשלוח מנות לבן שנתיים שוקולד עם אגוזים.

למעלה