משלוח מנות

ענתי44

New member
משלוח מנות ../images/Emo154.gif

לכבוד פורים אני רוצה לשלוח מנות לאמא של זהבה . משלוח של תרופת חיזוק שתגרום לה לפתוח את עינייה היפות והעייפות ולחייך לבנותיה והמטפלת,רוצה לשלוח משלוח מיוחד לבעל של טובה ונילי ואריאלה ולשאר החולים הצעירים שיהיה להם מרכז יום מיוחד ומותאם לצורכיהם,משלוח לשלמה המתוק שישאר כזה איש מתוק אבל שרמת הסוכר בדמו תרד ותאוזן משלוח לחמו של גרשון של הרבה רגעי הנאה ואולי אפילו עוד טיול לחו"ל, משלוח מיוחד לאמא של ג'סטמיי שתדליק נרות שבת ויאירו עיניה ותמצא מנוחה ושלוות הנפש, משלוח להוריה ואחותה של דרורה ובו תרופת פלאים שתרגיע אותם ותיתן להם ימים שקטים ומאושרים, את אותו משקה פלאים אני אשים במשלוח המנות של היקירים של שאר הגולשים: קורנית,אביבה, אפס שתיים והאני וגם לסבתא הנפלאה של שריוש שלנו.... לכולם הייתי שולחת משלוח מנות לפורים בתקווה שכמו שגורלם של עם ישראל נהפך מרע לטוב כך יתהפך מצבם של יקירינו האהובים לטוב יותר ויציב יותר. אני קונה אפילו שלא יהיה יותר גרוע.... אמן!!!

נילי41

New member
../images/Emo20.gif ענתי יקירתי

שוב הצלחת לרגש את כולנו... כמו תמיד. אכן, מגיע לכל החולים היקרים שלנו משלוח מנות של תרופת חיזוק ועידוד והרגעה וכל טוב, שכ-ו-ל-ם יהיו בריאים וחזקים ויזכו ליהנות כל אחד ממה וממי שהוא אוהב... גם לך ענתי היקרה ולאמך האהובה אני שולחת משלוח מנות וירטואלי של כוח ועידוד ואהבה וחסד ורחמים ושנראה ימים טובים מאלה... שאמך היקרה תזכה ליהנות מהנכדה החדשה שלה, שתכיר אותה ותזכה לשחק איתה ולראות אותה גדלה ופורחת... ולך ענתי יקרה, שתמשיכי להיות רגישה ונפלאה כמו שאת ושתזכי לאהבה הגדולה שלך והמזל יאיר את פניו אליך... אמן, כן יהי רצון! פורים שמח!!!

קורנית

New member
ענתי הטובה../images/Emo24.gif

תודה רבה לך שאת זוכרת את כולם. תודה שאת מצליחה להתעלות מעל היומיום שלך, הקשה מאד, ולחשוב על אחרים. הלוואי עלי הכח הזה. לי אין כח לכתוב, אבל אין יום שבו אני לא פותחת את הפורום, רואה מה קורה ולבי נחמץ. מצדיעה לך ולאחרות כאן על ההתנהלות הנהדרת. שוב, הלוואי עלי. שולחת לך משלוח מנות של תודה, וחיבוק וחיזוק - לך ולכל באות ובאי הפורום.

../images/Emo151.gifתודה ענתי

שיהיה לך שבוע טוב ושמחה כל השנה מלא הטנא ברכות ואיחולים לך לאמא ולכל בני ביתך, משלוח מנות מכל טוב.קבלי חיבוק חזק ממני ,ותודה לך

איזה משלוח מנות נפלא

ענתי קירה שלי , איזה רעיון נפלא וכל כך מרגש. כולנו כאן זקוקים לשלוח כזה שיקל על החולים שלנו , שיעזור לנו לחיות איתם ויעניק לנו את הסבלנות אים קץ לה אנו זקוקים. תודה לך על המתנה הזו שהענקת לנו. חיבוק ונשיקות לך ולאמא, פורים שמח לכולם, טובה

zs1957

New member
ענתי משלוח מנות מקסים

,משלוח המנות שלך מיוחד במינו.בדרכך המיוחדת הצלחת לרגש את כולנו. גם אני שולחת לכל חברי הפורום משלוח מנות מכל טוב עם הרבה בריאות ואושר למשפחות וליקירנו החולים. שיהיה לנו הכוח להתמודד עם המחלה , לא לאבד את האמונה והתקווה , לחשוב תמיד חיובי גם אם אנחנו עצובים. שתהיה לנו שמחה וצהלה בחיי היום יוםכמו בפורים. חג פורים שמח לכל חברי הפורום.
זהבה שחם

שריוש2

New member
ענתי...

משלוח מנות מקסים:) כמו תמיד, הצלחת לרגש אותי ואת כל חברי הפורום. מי ייתן בריאות לכל חברי הפורום ומשפחותיהם, ושיבואו על כולנו ימים שמחים ומאושרים כמו פורים.

justme007

New member
איזה חמודה את../images/Emo24.gif

מצטערת ענתי אם הרבה זמן לא באתי. היה לי קשה עם המעבר של הדירה עם הנסיעות לחול ועם החורף המעצבן הזה שקרררר. אבל עכשיו חזרתי כי אני מרגישה גם שהאביב באופק ושהימים ארוכים יותר. בכל אופן תודה רבה על המשלוח מנות - שולחת לך ולאמא שלך המון חיבוקים והמון שמחה וחג פורים שמח ג'סטמי

למעלה